קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות6
ציון בריאות1
מגזין

גבינה משובצת מיושנת עם אגוזי מלך וסירופ פורט מ ' השולחן המערבי החדש

גבינה משובצת מיושנת עם אגוזי מלך וסירופ פורט מ ' השולחן המערבי החדש
והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 9 גר' של חלבון, 27 גרם של שומן, וסך הכל 317 קלוריות. אם יש לך חרדל דיז'ון, יין פורט, חמאה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. נסו כרוב פריך עם פרג מ ' השולחן המערבי החדש, צלי בקר קלאסי עם מלח פיסטוק מ ' השולחן המערבי החדש, ו Hotdish עוף ואורז בר קלאסי מ ' השולחן המערבי החדש (מתכונים דומים).

הוראות

1
כדי להפוך את סירופ הנמל, לשלב את הנמל וסוכר חום בסיר קטן על חום בינוני גבוה. מבשלים בעדינות עד מופחת סירופ אור (זה יתחיל לזרוק בועות גדולות יותר צריך להיות עקביות של סירופ מייפל), על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
יציאהיציאה
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
2
בואו להתקרר לטמפרטורת החדר.
3
לשבור את גבינת צ ' דר לחתיכות ושחרר אותם למעבד מזון. תהליך עד מחית.
מרכיבים שתצטרך
גבעולי שמיר או טרגון טריים, אופציונליגבעולי שמיר או טרגון טריים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
4
מוסיפים את החמאה, חרדל, פלפל שחור, קאיין ותהליך, עוצרים לעתים קרובות כדי לגרד את הצדדים, עד מוקצף וחלק.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דקפרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
5
מעבירים את הגבינה למנה רדודה, מפרקים את חצאי האגוז ומניחים אותם למעלה, ומטפטפים עם סירופ הנמל. הערה: הגבינה הדפוקה יכולה להתבצע כמה שעות קדימה ונשמר בטמפרטורת החדר. או שזה יכול להיעשות יום לפני ושמר במקרר; רק כדי להיות בטוח להביא אותו בחזרה לטמפרטורת החדר לפני לקישוט עם סירופ הנמל ואגוזים.
מרכיבים שתצטרך
חצאים אגוזחצאים אגוז
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
יציאהיציאה