גבינה משובצת מיושנת עם אגוזי מלך וסירופ פורט מ ' השולחן המערבי החדש
והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 9 גר' של חלבון, 27 גרם של שומן, וסך הכל 317 קלוריות. אם יש לך חרדל דיז'ון, יין פורט, חמאה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. נסו כרוב פריך עם פרג מ ' השולחן המערבי החדש, צלי בקר קלאסי עם מלח פיסטוק מ ' השולחן המערבי החדש, ו Hotdish עוף ואורז בר קלאסי מ ' השולחן המערבי החדש (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להפוך את סירופ הנמל, לשלב את הנמל וסוכר חום בסיר קטן על חום בינוני גבוה. מבשלים בעדינות עד מופחת סירופ אור (זה יתחיל לזרוק בועות גדולות יותר צריך להיות עקביות של סירופ מייפל), על 3 דקות.
בואו להתקרר לטמפרטורת החדר.
לשבור את גבינת צ ' דר לחתיכות ושחרר אותם למעבד מזון. תהליך עד מחית.
מוסיפים את החמאה, חרדל, פלפל שחור, קאיין ותהליך, עוצרים לעתים קרובות כדי לגרד את הצדדים, עד מוקצף וחלק.
מעבירים את הגבינה למנה רדודה, מפרקים את חצאי האגוז ומניחים אותם למעלה, ומטפטפים עם סירופ הנמל. הערה: הגבינה הדפוקה יכולה להתבצע כמה שעות קדימה ונשמר בטמפרטורת החדר. או שזה יכול להיעשות יום לפני ושמר במקרר; רק כדי להיות בטוח להביא אותו בחזרה לטמפרטורת החדר לפני לקישוט עם סירופ הנמל ואגוזים.