גביני פעמיים אפוי תפוחי אדמה
גביני פעמיים אפוי תפוחי אדמה נטול גלוטן, מנה צדדית. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 429 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 22 גרם של שומן כל אחד. לך לחנות ותביא חלב, תפוחי אדמה חלודים, מלח ופלפל, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: פעמיים אפוי תפוחי אדמה גבינה, גביני פעמיים אפוי תפוחי אדמה, ו תפוחי אדמה אפויים גביני.
הוראות
קו גיליון אפייה עם נייר. מחממים ברוילר, מניחים מדף תנור ישירות מתחת למקור חום. פירס תפוחי אדמה עם מזלג בכל רחבי ומבשלים על גבוה במיקרוגל עד מכרז, על 20 דקות, הופך פעם אחת. בעוד תפוחי אדמה מבשלים, בייקון חרוך במחבת קטנה, כבדה בתחתית מעל חום בינוני גבוה עד פריך וחום, כ 4 דקות לכל צד.
מעבירים בייקון למגבות נייר לניקוז. כאשר מגניב מספיק כדי להתמודד, להתפורר בייקון ולהניח בצד.
לשים חמאה וחלב בקערה בטוחה במיקרוגל ומיקרוגל במשך 2 דקות. עם ידיים מכוסות כדי להגן מפני חום, לחתוך תפוחי אדמה חצי לאורכו לגרוף את הבשר עם כפית.
מניחים בשר תפוחי אדמה בקערה בינונית ונפרדים עם מזלג; מניחים בצד קליפות תפוחי אדמה.
מוסיפים תערובת חלב, מלח, פלפל, 3/4 גבינות כוס בצל ירוק קערה עם בשר תפוחי אדמה ומערבבים היטב. מערבבים בבייקון. מחלקים תערובת תפוחי אדמה בין קליפות תפוחי אדמה.
מניחים תפוחי אדמה על תבנית אפייה מוכנה ומפזרים הנותרים 1/4 כוס גבינה. תפוחי אדמה מטגנים עד צמרות הם פריך מבעבע ותערובת מחומם דרך, על 4 דקות.