קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות16
מגזין

גביני פעמיים אפוי תפוחי אדמה

גביני פעמיים אפוי תפוחי אדמה
גביני פעמיים אפוי תפוחי אדמה נטול גלוטן, מנה צדדית. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 429 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 22 גרם של שומן כל אחד. לך לחנות ותביא חלב, תפוחי אדמה חלודים, מלח ופלפל, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: פעמיים אפוי תפוחי אדמה גבינה, גביני פעמיים אפוי תפוחי אדמה, ו תפוחי אדמה אפויים גביני.

הוראות

1
קו גיליון אפייה עם נייר. מחממים ברוילר, מניחים מדף תנור ישירות מתחת למקור חום. פירס תפוחי אדמה עם מזלג בכל רחבי ומבשלים על גבוה במיקרוגל עד מכרז, על 20 דקות, הופך פעם אחת. בעוד תפוחי אדמה מבשלים, בייקון חרוך במחבת קטנה, כבדה בתחתית מעל חום בינוני גבוה עד פריך וחום, כ 4 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
ירקות בתערובת קליפורניהירקות בתערובת קליפורניה
לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
2
מעבירים בייקון למגבות נייר לניקוז. כאשר מגניב מספיק כדי להתמודד, להתפורר בייקון ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
3
לשים חמאה וחלב בקערה בטוחה במיקרוגל ומיקרוגל במשך 2 דקות. עם ידיים מכוסות כדי להגן מפני חום, לחתוך תפוחי אדמה חצי לאורכו לגרוף את הבשר עם כפית.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
כוסות חמאת בוטנים, קצוצות גסכוסות חמאת בוטנים, קצוצות גס
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוקשמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
ציוד שתשתמש בו
ירקות בתערובת קליפורניהירקות בתערובת קליפורניה
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
4
מניחים בשר תפוחי אדמה בקערה בינונית ונפרדים עם מזלג; מניחים בצד קליפות תפוחי אדמה.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
5
מוסיפים תערובת חלב, מלח, פלפל, 3/4 גבינות כוס בצל ירוק קערה עם בשר תפוחי אדמה ומערבבים היטב. מערבבים בבייקון. מחלקים תערובת תפוחי אדמה בין קליפות תפוחי אדמה.
מרכיבים שתצטרך
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוקשמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
6
מניחים תפוחי אדמה על תבנית אפייה מוכנה ומפזרים הנותרים 1/4 כוס גבינה. תפוחי אדמה מטגנים עד צמרות הם פריך מבעבע ותערובת מחומם דרך, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®