גבינת Asiago וצמה בצל
גבינת Asiago וצמה בצל עשוי להיות רק מנות ראשונות אתה מחפש. מנה אחת מכילה 149 קלוריות, 6 גרם של חלבון ו5 גרם של שומן. מתאים ל-12 מנות. אם יש לך קרום פיצה קלאסי, עלי טימין, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו פלפל אדום קלוי ובצל מקורמל נמס עם בייקון וגבינת אסיאגו, בצל Dilly צמה, ו בצל שומשום צמה (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום עד 218°. ספריי גיליון עוגיות גדול עם ספריי בישול.
במחבת 10 אינץ', להמס חמאה על חום בינוני.
מוסיפים בצל; מבשלים כ -15 דקות, ערבוב מדי פעם, עד בצל הוא חום זהוב. מערבבים בסוכר חום וקורנית. מבשלים 1 עד 2 דקות, ערבוב מדי פעם, עד הסוכר הוא מומס.
פרוס בצק פיצה; מניחים על גיליון עוגיות. החל במרכז, רול או הקש בצק למלבן 15x10 אינץ'.
מפזרים גבינה למטה שליש מרכז הבצק. תערובת בצל כפית באופן שווה על גבינות.
עם מספריים או סכין חדה, לעשות חתכים 1 אינץ 'זה מזה משני הצדדים הארוכים של הבצק כדי בתוך 1/2 אינץ' של מילוי. לסירוגין לחצות רצועות באלכסון מעל מילוי; להפוך מסתיים תחת ולחץ לאטום.
אופים 11 עד 15 דקות או עד הקרום הוא חום זהוב.
בואו לעמוד 5 דקות לפני ההגשה.
הסר מתוך גיליון עוגיות; לחתוך לרוחב לפרוסות.