גבינת עיזים וירקות פיאדין
גבינת עיזים וירקות פיאדין עשוי להיות רק מנות ראשונות אתה מחפש. מתכון זה משמש 4. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 6 גרם חלבון, 11 גרם שומן, ובסך הכל של 197 קלוריות. המתכון הזה מכסה 8% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. לכו לחנות ואספו שמן זית חוץ-בתולי, מלח כשר, חומץ בלסמי ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר צמחוני דיאטה. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 42%. הציון הזה מוצק. נסו ירקות מעורבים עם גבינת עיזים, ירקות מעורבים עם גבינת עיזים, ו טאקו שעועית וירוקים עם גבינת עיזים (מתכונים דומים).
הוראות
שלב תחילה 5 מרכיבים בקערה גדולה; מערבבים עם מטרפה. הניחו בצד.
אגרוף בצק לחם שטוח; מכסים ומניחים לנוח 5 דקות. מחלקים בצק ל -2 מנות שוות. עובדים עם מנה אחת בכל פעם (מכסים את הבצק שנותר), מרדדים כל חצי לעיגול בגודל 12 אינץ ' על משטח מקומח.
מניחים כל עיגול בצק על תבנית עם נייר אפייה מפוזר 1 כף קמח תירס.
מברישים כל מנה בכפית 1 שמן ומשאירים גבול בגודל 1/2 אינץ'. פירס כל פני השטח בנדיבות עם מזלג.
אופים בחום של 350 למשך 10 דקות או עד שהם פריכים.
הוסף ארוגולה, שזיפים ושקדים לתערובת החומץ; לזרוק בעדינות לציפוי.
הסר לחמים שטוחים לקרש החיתוך; מעל כל אחד מחצית מתערובת הארוגולה ו 1/4 כוס גבינת עיזים.
חותכים כל פיאדינה לשניים.