גבינת עיזים-סופלה צ'ייב
גבינת עיזים-סופלה צ'ייב עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 320 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 24 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 5 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו עירית, מלח כשר, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שביל החלב נושכות כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. עם כפית ציון של 32% המנה הזאת לא יוצאת מן הכלל. מתכונים דומים: סופלה גבינת עיזים, סופלה גבינת עיזים, ו ברוקולי & סופלה גבינת עיזים.
הוראות
חמאה 2 qt. צלחת סופלה, ואז מעיל עם 2 כפות. גבינת פרמזן. בסיר בינוני מעל חום בינוני, להמיס 1/4 כוס חמאה.
מוסיפים קמח ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד התערובת מתחילה חום, כ 4 דקות.
לטאטא בחלב ולהמשיך לטאטא עד תערובת רותחים ומתעבה, על 5 דקות.
הסר מחבת מחום ומערבבים גבינת עיזים, הנותרים 2 כפות. פרמזן, עירית, מלח וקיין. מערבבים בחלמון ביצה אחד בכל פעם, ערבוב היטב לאחר כל תוספת.
העברת תערובת לקערה גדולה.
בקערה אחרת, עם מיקסר על מהירות גבוהה, להכות חלבונים ביצה עד שהם מחזיקים פסגות נוקשות. מערבבים רבע מהלבנים לתוך תערובת חלמון, ואז לקפל בעדינות הנותרים.
העברת תערובת לצלחת סופלה מוכנה.
אופים סופל עד שהוא נפוח ושחמו היטב ומנענע רק מעט במרכז כאשר אתה לנער את המחבת בעדינות, 30 עד 35 דקות.
מגישים מיד, גורפים מנות עם כף גדולה.
יין הערה: ריזלינג הוא אחד הענבים הלבנים הגדולים בעולם. אבל גרסאות מוקדמות מהמערב נטו להיות פשוטות, מתוקות וחסרות עכבות, והמוניטין שלה כשלוק נחתם. האמת היא שריזלינג מגיע במגוון רמות סוכר, מעצם יבשה עד די מתוקה. אלה מאלזס, צרפת, רוכנים לכיוון יבש מאוד; הבקבוקים הגרמנים מפעילים את המכלול. אבל הטוב ביותר יש חומציות גדולה ששומרת על היין פריך ומרענן, לא משנה כמה מתוק. ופירות אבן, תפוח, אגס, וטעמי הדר מגיעים לעתים קרובות עם רמזים של פרחים, מינרלים, ומה שניתן לתאר רק כאיכות דלק דיזל רודפת-אם אתה יכול לדמיין את זה כדבר טוב.
החומציות הזו היא שהופכת את ריזלינג ליין אוכל נהדר: היבשים הם נפלאים עם רכיכות (הפרי קולט את המתיקות של סרטן ושרימפס), סושי, עופות, חזיר, בשרים מלוחים נרפאו כמו בשר חזיר, ו--במפתיע--ביצים; גרסאות מתוקות מסתדרות היטב עם מנות מתוקות ומנות תאילנדיות מתובלות או אוכל דרום-מערבי.
הבחירה שלנו: Covey Run Riesling 2005 (Columbia Valley; $ 8). נקטר אפרסק עם מגע של סוכר וחומצה גדולה; טוב עם הסופל.