קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות8
ציון בריאות10
מגזין

גבינת פילדלפיה סטייק אגרול

גבינת פילדלפיה סטייק אגרול
גבינת פילדלפיה אגרול עשוי להיות רק מתאבן אתה מחפש. מנה אחת מכילה 392 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 25 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה הוא ידידותי לתקציב מתכון לאוהדים של אוכל סיני. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום ולנטין. אם יש לך שמן canolan, שמן זית, רוסטביף, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 40 דקות. עם כפית ציון 63% המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: גבינת פילדלפיה סטייק אגרול, גבינת פילדלפיה סטייק אגרול, ו גבינת פילדלפיה סטייק אגרול.

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים שמן ל 350 מעלות F בסיר בינוני. מלא עם מספיק שמן כי אגרול לא לנוח על החלק התחתון של מחבת.
מרכיבים שתצטרך
גלולגלול
ביצהביצה
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
מחבתמחבת
3
מערבבים ביצה וחלב יחד, בקערה קטנה, לשטיפת ביצים.
מרכיבים שתצטרך
חלבחלב
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
4
במחבת בינונית מעל חום בינוני מוסיפים שמן זית, בצל ופלפלים. ירקות זיעה עד מעט מתרכך, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ירקירק
שמן זיתשמן זית
פלפליםפלפלים
בצלבצל
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
מוסיפים רוסטביף וקמח עד הבצלים שקופים, כ 5 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
רוסטביףרוסטביף
בצלבצל
6
מוסיפים גבינה ומערבבים היטב, עד שהגבינה מתחילה להמיס.
מרכיבים שתצטרך
גבינהגבינה
7
הסר מהחום, זן מסננת רשת דקה כדי להסיר לחות עודפת, ולתת מגניב.
ציוד שתשתמש בו
מסננתמסננת
8
מחלקים תערובת מקוררת ל 8 חלקים שווים.
9
מניחים תערובת במרכז כל עור אגרול. מקפלים פינות בצד רול, איטום קצוות עם ביצה לשטוף. לטבול אגרול בשמן ומטגנים, לוודא את הלחמניות לא לגעת בצדדים או בתחתית המחבת. מטגנים בקבוצות, כדי למנוע צפיפות יתר. עד חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
גלולגלול
ביצהביצה
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
10
הסר אגרול מגבות נייר כדי כתם שמן עודף.
מרכיבים שתצטרך
גלולגלול
ביצהביצה
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
11
חותכים אגרול על הטיה, מניחים על מגש הגשה ומגישים חם
מרכיבים שתצטרך
גלולגלול
ביצהביצה

יין מומלץ: Chenin Blanc, Gewurztraminer, ריזלינג

Chenin Blanc, Gewurztraminer, ו Riesling הן בחירות נהדרות עבור אסיה. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. הבומונט הופ מרגריט צ ' נין בלאן עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 35 דולר לבקבוק.
Beaumont Hope Marguerite Chenin Blanc
Beaumont Hope Marguerite Chenin Blanc
פירות טריים, נקיים וחזקים.תואם בצורה מבריקה עם פירות ים במיוחד צדפות וכל מאכל אסייתי חריף להפליא.