גבינת פילדלפיה סטייק אגרול
גבינת פילדלפיה אגרול עשוי להיות רק מתאבן אתה מחפש. מנה אחת מכילה 392 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 25 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה הוא ידידותי לתקציב מתכון לאוהדים של אוכל סיני. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום ולנטין. אם יש לך שמן canolan, שמן זית, רוסטביף, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 40 דקות. עם כפית ציון 63% המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: גבינת פילדלפיה סטייק אגרול, גבינת פילדלפיה סטייק אגרול, ו גבינת פילדלפיה סטייק אגרול.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים שמן ל 350 מעלות F בסיר בינוני. מלא עם מספיק שמן כי אגרול לא לנוח על החלק התחתון של מחבת.
מערבבים ביצה וחלב יחד, בקערה קטנה, לשטיפת ביצים.
במחבת בינונית מעל חום בינוני מוסיפים שמן זית, בצל ופלפלים. ירקות זיעה עד מעט מתרכך, על 2 דקות.
מוסיפים רוסטביף וקמח עד הבצלים שקופים, כ 5 דקות יותר.
מוסיפים גבינה ומערבבים היטב, עד שהגבינה מתחילה להמיס.
הסר מהחום, זן מסננת רשת דקה כדי להסיר לחות עודפת, ולתת מגניב.
מחלקים תערובת מקוררת ל 8 חלקים שווים.
מניחים תערובת במרכז כל עור אגרול. מקפלים פינות בצד רול, איטום קצוות עם ביצה לשטוף. לטבול אגרול בשמן ומטגנים, לוודא את הלחמניות לא לגעת בצדדים או בתחתית המחבת. מטגנים בקבוצות, כדי למנוע צפיפות יתר. עד חום זהוב.
הסר אגרול מגבות נייר כדי כתם שמן עודף.
חותכים אגרול על הטיה, מניחים על מגש הגשה ומגישים חם