גבינת פימיאנטו גוג'ר
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תבלין, אז תנו הזדמנות ל גבינת פימיאנטו Gougères. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 588 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 42 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -45 דקות. גשו לסופר וקנו גבינת צ'דר חדה, פלפל טחון, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו גבינת Gougères, גרגרי אגוזים וגבינה, ו גבינה כחולה Gougères (מתכונים דומים).
הוראות
להביא הראשון 2 מרכיבים 1 כוס מים לרתיחה מתגלגל ב 3-qt. סיר מעל חום בינוני; לבשל, ערבוב כל הזמן, 1 דקה.
מוסיפים קמח בבת אחת, ומכים במרץ עם כף עץ 1 דקה או עד שהתערובת חלקה ומתרחקת מצדי המחבת, ויוצרת כדור בצק. להפחית את החום נמוך, לבשל, ערבוב כל הזמן, 2 דקות. (הבצק יתחיל להתייבש.)
הסר מהחום, ולתת לעמוד 5 דקות.
בינתיים, פט פימינטו יבש עם מגבות נייר, וקוצצים דק.
מוסיפים ביצים לבצק, 1 בכל פעם, ערבוב עד מעורבב לאחר כל תוספת. (אם הבצק נפרד, אל תדאג. זה יחזור להיות ביחד.)
מוסיפים פימיאנטו, גבינה, והבא 2 מרכיבים; מערבבים 2 דקות או עד לשלב מלא.
זרוק חצי בצק על ידי כף רמהמלאים 1 אינץ ' זה מזה על 2 גיליונות אפייה מצופה נייר קלף.
אופים ב 425 במשך 10 דקות, הצבת 1 תבנית אפייה על מתלה תנור באמצע והשני על מתלה תנור נמוך יותר. הפחת את הטמפרטורה ל-325, החלף גיליונות אפייה ואפה 10 עד 12 דקות נוספות או עד לזהב ופריך. מגניב על גיליונות אפייה 5 דקות. חזור על הנוהל עם הבצק שנותר.