קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות1
מגזין

גבינת פסקה

גבינת פסקה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל גבינת Paskha. והוא יספק כ 10 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 466 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 31 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לך לחנות ותביא שמנת, חמאה, צימוקים זהובים ועוד מספר מצרכים לעשות היום. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו מקרוני וגבינה-מקרוני וגבינה תוצרת בית הוא מזון מנחם שקשה לנצח. אתה יכול לשים בצד את מקרוני וגבינה ארוזים מראש בחנות, פרוסות גבינת צ'דר בסגנון אמריקאי להמבורגרים וגבינה בגריל, ו גבינה בגריל מייפל בייקון של זיק מ ' די ברונו אחי בית הגבינה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים ברנדי עם צימוקים בסיר קטן על אש נמוכה עד חם, ולאחר מכן להסיר מן החום ולתת תלול עד צימוקים מתרככים, על 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
2 קורטים ציפורן טחון2 קורטים ציפורן טחון
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
כוח גבינה וחלמונים דרך ריסר תפוחי אדמה או מסננת רשת בינונית לתוך קערה.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
ציוד שתשתמש בו
2/3 כוס סוכר (4 1/4 אונקיות)2/3 כוס סוכר (4 1/4 אונקיות)
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
הכה יחד חמאה וסוכר בקערה גדולה עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית עד חיוור ורך, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסקחטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
מוסיפים תערובת גבינה, שמנת חמוצה, וניל ומלח ומכים עד רק בשילוב. מקציפים קרם בקערה עם מקצף ניקה עד שהוא מחזיק פסגות רכות. מקפלים קצפת וצימוקים עם כל ברנדי שנותר לתערובת גבינה בעדינות אבל ביסודיות.
מרכיבים שתצטרך
קליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונליקליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונלי
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
2 קורטים ציפורן טחון2 קורטים ציפורן טחון
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
עובש קו (או עציץ) עם שכבה אחת של cheesecloth, עוזב 2-3 אינץ ' overhang בכל הצדדים. תערובת גבינה כפית לתוך עובש, ואז לקפל את הקצוות של cheesecloth מעל. שים מכסה על cheesecloth, ואז לשים משקולות על מכסה (או על נייר וצלחת קטנה אם באמצעות עציץ). עובש צונן על צלחת גדולה (כדי לתפוס טיפות) לפחות 24 שעות.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מים נוספיםמים נוספים
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
6
הסר את המכסה מעובש וגבינה פתוחה. הפוך צלחת הגשה מעל גבי עובש היפוך עובש על צלחת. לפתוח צירים ועובש פתוח, הסרת cheesecloth. מכסה גבינה באופן רופף עם ניילון לעטוף ולתת לעמוד בטמפרטורת החדר 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
מים נוספיםמים נוספים
7
* זמין בכמה סופרמרקטים, חנויות גבינות רבות, וחנות גבינות מאריי (888-692-4339).
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
8
** יש לנו עובש שלנו מ העץ מותאם אישית של Toroney ואספקת הכנסייה (610-942-3506).