גבינת פרמזן עם פלפל שחור
המתכון פרמזן ביסקוויט פלפל שחור מוכן בעוד כ-5 שעות והוא בהחלט מרהיב ללא גלוטן וקמאיות ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 2 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 43 קלוריות. והוא יספק כ 60 מנות. לך לחנות ותביא חמאה, פרמזן-רג'יאנו, חלב ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: פרמזן פלפל שחור ביסקוטי, פרמזן פלפל שחור ביסקוטי, ו פרמזן פלפל שחור ביסקוטי.
הוראות
לשים מדפי תנור בשלישים העליונים והתחתונים של התנור וחימום מראש לתנור ל 350 ° F.
Peppercorns הדופק במטחנה עד הקרקע גס.
לטאטא יחד קמח, אבקת אפייה, מלח, 2 גבינות כוסות, ו 1 כף פלפל שחור טחון בקערה גדולה. להתמזג חמאה עם בלנדר מאפה או קצות האצבעות שלך עד תערובת דומה ארוחה גסה.
להקציף 3 ביצים עם חלב ולהוסיף לתערובת קמח, ערבוב עם מזלג עד הבצק הרך נוצר.
להפוך את הבצק על משטח מקומח קלות בצק רבעון. באמצעות ידיים מקורנות היטב, יוצרים כל חתיכה לתוך יומן שטוח מעט 12 אינץ 'ארוך (כ 2 אינץ' רחב ו 3/4 אינץ ' גבוה).
העברת יומני 2 ungreased גדול אפייה גיליונות, סידור יומני על 3 סנטימטרים זה מזה.
לטאטא את הביצים שנותרו מברשת כמה מעל יומני, ואז מפזרים צמרות של יומני באופן שווה עם הנותרים 1/4 כוס גבינה 1/2 כף פלפל טחון.
אופים, מסתובב גיליונות 180 מעלות ומיקום מיתוג של גיליונות באמצע אפייה, עד יומני הם זהב חיוור המשרד, על 30 דקות בסך הכל. יומני מגניב כדי להתחמם על גיליונות על מדף, על 10 דקות.
הפחת את טמפרטורת התנור ל-300 ° F.
בזהירות להעביר 1 יומן חם ללוח חיתוך לחתוך באלכסון לפרוסות בעובי 1/2 אינץ ' עם סכין משונן. מסדרים פרוסות, חותכים צדדים למטה, בשכבה 1 על תבנית אפייה. חזור עם יומני הנותרים, העברת פרוסות גיליונות.
אופים, מתהפך פעם אחת, עד זהב פריך, 35 עד 45 דקות בסך הכל. ביסקוטי מגניב על דפי אפייה על מדפים, כ -15 דקות.