גבינת שמנת פקאן כתומה - לחם בננה-אגוזים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של לחם, אז תנו הזדמנות ל אורנג'פקאן עקף גבינת שמנת-בננה-אגוז לחם. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 6 גר' של חלבון, 25 גרם של שומן, וסך הכל 480 קלוריות. והוא יספק כ 15 מנות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לך לחנות ותביא מיץ תפוזים, תמצית ונילן, מלח ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. נסו עוגת קינמון פריך-גבינת שמנת-לחם בננה-אגוז, חמאת בוטנים Streusel-מצופה גבינת שמנת-לחם בננה אגוז, ו לחם גבינת פקאן בננה (מתכונים דומים).
הוראות
מקציפים חמאה וגבינת שמנת במהירות בינונית עם מיקסר חשמלי עד שמנת. בהדרגה להוסיף סוכר, להכות עד אור ורך.
מוסיפים ביצים, 1 בכל פעם, מכים רק עד מעורבב לאחר כל תוספת.
שלב קמח הבא 3 מרכיבים; בהדרגה להוסיף תערובת חמאה, מכה במהירות נמוכה רק עד מעורבב. מערבבים בבננות, פקאן, וניל. הבלילה כפית לתוך 2 משומן ו floured 8-x 4 אינץ ' loafpans. Spriinkle פקאן באופן שווה על הבלילה במחבתות.
אופים ב 350 במשך 1 שעה או עד מפרט עץ ארוך מוכנס במרכז יוצא נקי הצדדים להתרחק מחבת, מיגון עם רדיד אלומיניום האחרון 15 דקות כדי למנוע בראונינג, במידת הצורך. לחם מגניב במחבתות על מדפי תיל 10 דקות; להסיר מן המחבתות כדי מדפי תיל. מערבבים יחד אבקת סוכר, מיץ תפוזים, וקליפה תפוזים עד מעורבב.
טפטוף שווה על לחם חם, מגניב 30 דקות על מדפים חוט.