גוואקמולי תירס קלוי עם צ'יפס טורטיה בניחוח כמון (חטיף דרום-מערבי)
צריך ללא גלוטן וצמחוני הור ד ' אובר? גוואקמולי תירס קלוי עם שבבי טורטיה בניחוח כמון (חטיף דרום-מערבי) יכול להיות מתכון סופר לנסות. מתכון זה משמש 4. המתכון הזה מכסה 20% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 8 גרם חלבון, 39 גרם שומן, ובסך הכל 516 קלוריות. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו שמן צמחי, חלפיניו, מלח ופלפל, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 62%. ציון זה מוצק. נסו גוואקמולי עם שבבי טורטיה מאובקים בכמון, שום קלוי, פובלאנו וגוואקמולי פלפל אדום עם שבבי טורטיה תוצרת בית, ו גוואקמולי עם שבבי כמון עבור מתכונים דומים.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
לצ ' יפס הטורטייה: חממו את התנור ל -350 מעלות צלזיוס.
מברישים את הטורטיות בשמן משני הצדדים ומתבלים צד אחד במלח, פלפל וכמון.
מניחים על תבנית עם נייר אפייה ואופים עד להזהבה קלה, כ -10 דקות. כשהוא קריר מספיק לטיפול, חותכים לשמיניות או פורצים לחתיכות בגודל שבב.
מערבבים בקערה את האבוקדו, התירס, הג ' לפנו, הבצל, הכוסברה, מיץ הליים והקרם פרש ומערבבים היטב. מתבלים במלח ופלפל.
מגישים עם שבבי הטורטייה בניחוח כמון.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
פינו נואר, ריזלינג ורוז נוצץ הם בחירה מצוינת עבור מקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים דלי טאנין כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוז נוצץ הוא גם זיווג בטוח. אתה יכול לנסות סטולץ אורגני פינו נואר. סוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-26 דולר לבקבוק.
![סטולץ אורגני פינו נואר]()
סטולץ אורגני פינו נואר
זה פינו מראה היטב עם צבע עשיר עמוק שלה ניחוח פרחוני עבור אורגני קולומביה ערוץ פינו נואר. הכל על מנת שהיין הזה יקבל בברכה שנים של יישון או ישתכר במקום.