גולש הונגרי II
מתכון זה אופייני למטבח המזרח אירופי. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 10 שעות ו -30 דקות. וזה טוב. מתכונים דומים: גולש הונגרי, גולש הונגרי, ו גולש הונגרי.
הוראות
מניחים בשר בקר בבישול איטי, ומכסים עם בצל. בקערה בינונית מערבבים יחד קטשופ, רוטב ווסטרשייר, סוכר חום, מלח, פפריקה, חרדל, ומי כוס 1.
יוצקים תערובת על בשר ובצל.
מכסים, ומבשלים על נמוך במשך 9 עד 10 שעות, או עד הבשר רך.
מערבבים 1/4 כוס מים עם קמח כדי ליצור משחה, ומערבבים לתוך גולש. מבשלים על גבוה במשך 10 עד 15 דקות, או עד רוטב מתעבה.
מרכיבים
907אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)צ'אק רוסט, קוביות1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)אגוז מוסקט נוסף, לא חובה11 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל.חרדל יבש596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקמח לכל מטרה21 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל.פפריקה מתוקה הונגרית1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקדגני קריפיקס, מרוסקים1גדולבצל, חתוך לקוביות21 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל.1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים2966 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמים, מחולקים2(חוֹרֶף)רוטב ווסטרשייר