גזר מסולסל
אם יש לך מלח, שום, אבקת חרדל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . נסו תפוחי אדמה וגזר מסולסלים, גזר מסולסל גביני, ו תבשיל גזר מסולסל (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז קל תבשיל 2 ליטר.
מניחים גזר לתוך סיר גדול לכסות עם מים מלוחים; להביא לרתיחה. להפחית את החום בינוני נמוך ומבשלים עד מכרז, על 4 עד 6 דקות.
מסננים ומעבירים לקערה גדולה.
ממיסים 1/3 כוס חמאה בסיר כבד על אש נמוכה; מבשלים ומערבבים בצל ושום בחמאה מומסת עד למכרז, 5 עד 10 דקות. מתבלים במלח.
לטאטא קמח לתערובת בצל עד חלקה; לבשל, ערבוב כל הזמן, עד תערובת הקמח הוא עקביות כמו להדביק וחום בהיר, 5 עד 10 דקות.
להגדיל את החום בינוני; בהדרגה להזרים חלב לתוך תערובת קמח עד עבה תוסס, 5 עד 10 דקות.
להקציף גבינת צ ' דר, על 2 כפות בכל פעם, ערבוב עד גבינה נמסה בכל פעם לפני הוספת יותר, ויוצרים רוטב חלק, 10 עד 15 דקות. מערבבים אבקת חרדל, פלפל לבן, זרעי סלרי, ו 1/2 כפית מלח עד incorporated, 1 עד 2 דקות.
יוצקים רוטב על גזר וזורקים למעיל; להעביר את התבשיל מוכן.
מערבבים 2 כפות חמאה מומסת ופירורי לחם יחד בקערה עד מצופה היטב; מפזרים על תערובת גזר.
אופים בתנור שחומם מראש עד הרוטב מבעבע ציפוי הוא השחמה, 25 עד 30 דקות.