זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות ו-55 דקות. נסו פחזניות שוקולד, פחזניות שוקולד, ו פחזניות שוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
1
מילוי: בסיר בינוני, מחממים את החלב ואת שעועית וניל לרתיחה מעל חום בינוני. מיד לכבות את החום ולהניח בצד להחדיר במשך 15 דקות. בקערה, לטאטא את חלמוני ביצה וסוכר עד אור ורך.
מרכיבים שתצטרך
1 גרגיר וניל שלם, מפוצל
זנים של פטריות
ליקוריץ צהוב וירוק
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
מוסיפים את עמילן התירס ומקציפים במרץ עד שלא יישארו גושים.
מרכיבים שתצטרך
1 פחית (12 אונקיות) סודה דיאטטית
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
3
לטאטא ב 1/4 כוס של תערובת חלב חם עד incorporated.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
4
לטאטא בתערובת חלב חם הנותרים, הזמנת הסיר.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
5
יוצקים את התערובת דרך מסננת בחזרה לסיר. מבשלים מעל חום בינוני-גבוה, מטאטא כל הזמן, עד מעובה ולאט רותח.
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
6
הסר מהחום ומערבבים בחמאה.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
7
בואו להתקרר מעט. מכסים בניילון נצמד, לוחצים קלות על הפלסטיק על פני השטח כדי למנוע היווצרות עור. צמרמורת לפחות 2 שעות או עד מוכן לשרת. פודינג יכול להיות מורכב עד 24 שעות מראש. להכניס למקרר עד 1 שעה לפני השימוש.
מרכיבים שתצטרך
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקו
8
מאפה: מחממים התנור ל 425 מעלות. קו מחבת גיליון עם נייר קלף. בסיר גדול, להביא את המים, חמאה, מלח וסוכר לרתיחה מתגלגלת על חום בינוני גבוה. כאשר הוא רותח, מיד לקחת את המחבת את החום. ערבוב עם כף עץ, להוסיף את כל הקמח בבת אחת ומערבבים קשה עד כל הקמח משולב, 30 עד 60 שניות. חזור לחום ולבשל, ערבוב, 30 שניות. לגרד את התערובת לתוך מערבל מצויד מצורף משוט (או להשתמש מערבל יד).
מערבבים במהירות בינונית. עם ריצת המיקסר, להוסיף 3 ביצים, 1 ביצה בכל פעם. להפסיק לערבב לאחר כל תוספת לגרד את הצדדים של הקערה.
מרכיבים שתצטרך
(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
10
מערבבים עד שהבצק חלק ומבריק והביצים משולבות לחלוטין. הבצק צריך להיות עבה, אבל צריך ליפול לאט ובהתמדה מן המקצפים כאשר אתה מרים אותם מהקערה. אם הבצק עדיין נצמד למכות, מוסיפים את הביצה 1 הנותרים ומערבבים עד incorporated.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
11
באמצעות שקית מאפה מצויד קצה רגיל גדול, אורכי שומן צינור של בצק (על הגודל והצורה של נקניק ג ' מבו) על תבנית אפייה מרופדת, משאיר 2 סנטימטרים של מקום ביניהם. אתה צריך 8 עד 10 אורכים.
מרכיבים שתצטרך
בצל, חצוי ופרוס דק מהשורש ועד לקצה
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
12
שטיפת ביצים: בקערה, לטאטא את הביצה ומים יחד.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן
(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
13
מברשת את פני השטח של כל אקלר עם לשטוף את הביצה. השתמש באצבעותיך כדי להחליק כל בליטות של נקודות בצק שנותרו על פני השטח.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
(קיבלר)
14
אופים 15 דקות, ואז להפחית את החום ל 375 מעלות ואופים עד נפוח וזהוב בהיר, כ 25 דקות יותר. נסה לא לפתוח את דלת התנור לעתים קרובות מדי במהלך האפייה.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
15
בואו להתקרר על תבנית האפייה. להתאים את קצה מאפה רגיל בגודל בינוני על האצבע המורה שלך ולהשתמש בו כדי לעשות חור בסוף כל אקלר (או פשוט להשתמש קצה האצבע שלך). באמצעות שקית מאפה מצויד קצה רגיל בגודל בינוני, בעדינות צינור פודינג לתוך הפחזניות, באמצעות רק מספיק כדי למלא את החלק הפנימי (לא למלא אותם מלא).
מרכיבים שתצטרך
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
16
זיגוג: בסיר קטן, לחמם את הקרם על חום בינוני רק עד שהוא רותח. מיד לכבות את החום.
מרכיבים שתצטרך
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
רוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
17
שים את השוקולד בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לב
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
18
יוצקים את השמנת החמה על השוקולד ומקציפים עד מומס וחלק. להפריש ולשמור חם. זיגוג יכול להיות מורכב עד 48 שעות מראש. מכסים ומקררים עד מוכן לשימוש, ולחמם מחדש במיקרוגל או מעל מים חמים כאשר מוכן לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לב
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
רוטב שומשום יפני מוכן
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
ירקות בתערובת קליפורניה
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
19
לטבול את צמרות הפחזניות בזיגוג שוקולד חם ולהגדיר על מחבת גיליון. צמרמורת, חשופה, לפחות 1 שעה כדי להגדיר את הזיגוג.