גינס שבוע: סטאוט ומוס שוקולד עם עוגיות שיבולת שועל גינס
שבוע גינס: סטאוט ומוס שוקולד עם עוגיות שיבולת שועל גינס הוא צמחוני קינוח. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 9 גר' של חלבון, 46 גרם של שומן, וסך הכל 774 קלוריות. והוא יספק כ 10 מנות. מתכון זה מ רציני אוכל יש 142 אוהדים. זה יהיה להיט בחג היום פטריק הקדוש שלך. גשו לסופר וקנו מלח ים, קמח, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו -30 דקות. נסו עוגת גינס עם ציפוי קרם חמאה של גינס, שבוע גינס: נזיד בקר מוצק, ו שבוע גינס: טבעות בצל מוכות (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים שוקולד וחמאה בדוד כפול מעל רתיחה נמוכה, ערבוב לעתים קרובות עד מומס.
הסר מן החום ומערבבים גינס, וניל, ומלח.
לטאטא בחלמון ביצה אחד בכל פעם, עד משולב היטב. מגניב 5 דקות.
בינתיים, במערבל חשמלי מצויד מצורף מקצף, להלהיב חלבונים ביצה במהירות גבוהה לתוך פסגות רכות. עם ריצת מערבל, מוסיפים סוכר לאט, עד עבה ומבריק. מקפלים לאט 1/3 של חלבונים ביצה לתוך תערובת שוקולד, ואז לקפל את שארית החלבונים ביצה עד רק משולב, להיזהר לא overmix או מוס יאבד נפח.
במערבל חשמלי מצויד מצורף whipk, קרם על מהירות גבוהה לתוך פסגות נוקשות. לאט לקפל לתוך תערובת שוקולד עד משולב לחלוטין. מכניסים לקערות הגשה; מכסים ומקררים לפחות 2 שעות למיזוג טעמים.
עבור העוגיות, לבשל גינס בסיר קטן על אש בינונית גבוהה עד מופחת 1/2 כוס. תניח בצד. מחממים תנור ל 350 מעלות.
מניחים חמאה וסוכרים שניהם במערבל חשמלי מצויד מצורף משוט. על מהירות בינונית גבוהה, שמנת עד אור ורך, 2-3 דקות.
מוסיפים ביצים, גינס מופחת, וניל, לנצח עד בשילוב, גירוד את הקערה לפי הצורך.
מוסיפים שיבולת שועל, שני קמחים, אבקת אפייה, סודה לשתייה, ומלח עד רק בשילוב, 15-30 שניות. מערבבים בחתיכות שוקולד.
לגרוף 1/2 כפות של בצק עוגיות על גיליון אפייה מצופה קלף, משאיר שטח 1 אינץ ' בין כל אחד.
אופים 6-9 דקות, עוגיות צריך להיראות מעט underdone כאשר אתה מסיר אותם מהתנור.
בואו מגניב על גיליון עוגיות 5 דקות, להעביר מתלה חוט להתקרר לחלוטין. שמור בצק עוגיות גלם במקרר בעת האפייה.