גירוד בוסטון קרם פאי
Scratch עוגת קרם בוסטון עשויה להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 428 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 20 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך אבקת אפייה, חמאה, סירופ תירס, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 33 דקות. נסו עוגת קרם בוסטון Parfaits מאפס, עוגת משי צרפתית תוצרת בית (מאפס), ו וופלים עם עוגת קרם בוסטון עם קרם מאפה ללא חלב ורוטב שוקולד תוצרת בית (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F. משמנים את החלק התחתון של מחבת קפיץ עגול 9 אינץ ' ותחתית שורה עם סיבוב של קלף. עזוב צדדים ungreased.In קערה של מערבל לעמוד, לנצח את הביצים במשך 3 דקות. בהדרגה להוסיף סוכר ומכה במשך 10 דקות יותר. בינתיים, לנפות יחד את הקמח ואת אבקת האפייה ולהניח בצד.
מערבבים את החמאה, החלב והמלח בכוס גדולה מדידת כוס או סיר וחום רק עד תערובת שחין וחמאה נמס
מוסיפים את תמצית הוניל ומניחים בצד.עם מיקסר על מהירות נמוכה או ביד, מערבבים את תערובת הקמח לתערובת הביצה המוקצפת.
הסר 2 כוסות של תערובת זו ולשים אותו בקערת ערבוב קטנה יותר, ולאחר מכן מערבבים בתערובת חלב חם.
הוסף את כל זה בחזרה לקערת הערבוב העיקרית והכה על נמוך או בינוני נמוך עד חלקה.
יוצקים את הבלילה לתוך המחבת, להגדיר את המחבת על תבנית אפייה ואופים במשך כ 45 דקות או עד מעיינות עוגה בחזרה כאשר נגע. הפעל סכין סביב צידי מחבת כדי לשחרר ולתת מגניב במשך כחצי שעה במחבת.
הסר צדדים של springform ולתת מגניב לחלוטין. פיצול עוגה אופקית ולמלא עם קרם מאפה.
מניחים את החלב וחצי מהסוכר בסיר בינוני ומביאים לרתיחה עדינה.בזמן שאתם מחכים שתערובת החלב תתחמם, קחו את הסוכר הנותר לתוך חלמוני הביצה עד שיהיה עבה וחיוור.
מערבבים את הקמח ואת קורנפלור בכוס קטנה או קערה, ולאחר מכן לטאטא את תערובת הקמח/עמילן לתוך תערובת ביצה/סוכר.כאשר החלב מגיע לרתיחה, לטאטא כוס חלב חם לתוך תערובת הביצה כדי למזג ורזה, ואז לשפוך את כל זה לתוך הסיר, לטאטא כל הזמן. הקרם מאפה יהיה להתעבות כמעט מיד. המשך לבשל ומערבבים עד 1 או 2 בועות גדולות לשבור את פני השטח (זה עלול לקחת דקה או שתיים, אבל זה עוזר להרוג את האנזימים שגורמים דילול).
הסר מהחום וקצף בחמאה ובוניל.
להעביר את הקרם מאפה למיכל נקי. לחץ על פיסת קלף על פני השטח ולתת מגניב לטמפרטורת החדר.עבור זיגוג לשלב 1/3 כוס שמנת כבדה 1 כף סירופ תירס בכוס מדידה 2 כוס.
חום במיקרוגל במשך כ 30 שניות או עד הקרם הוא חם מאוד,ולאחר מכן עוררו ב 4 עוז של שוקולד חצי קצוץ. מערבבים עד חלק וקרם. בשלב זה זה זה יהיה סוג של רזה, אז תן לו להתקרר עד עקביות עבה מעט כף מעל העוגה.