מתכון זה מכין 16 מנות עם 528 קלוריות, 7 גרם חלבון, ו 39 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 6% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לכם ג'לטין, גבינת שמנת, צ' יפס אפייה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 1 שעה ו 40 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 15%. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: עוגת פטל מוס שוקולד לבן, מוס פטל שוקולד לבן, ו מוס פטל שוקולד לבן.
הוראות
1
מניחים 10 אינץ ' משומן. תבנית קפיצית בעובי כפול של נייר כסף כבד (בערך 18 אינץ'. כיכר). מאובטח לעטוף רדיד סביב מחבת.
מרכיבים שתצטרך
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
נשיקות קצפת ונשיקות שוקולד מיניאטוריות, לא חובה
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
2
בקערה קטנה שלבו את פירורי הקרקר, החמאה והסוכר. לחץ על תחתית התבנית המוכנה.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ואגוזי פקאן קצוצים
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
במיקרוגל, להמיס 1 כוס צ ' יפס לבן; מערבבים עד חלקה. מניחים בצד להתקרר. בקערה גדולה מקציפים גבינת שמנת וסוכר לתערובת אחידה. מקציפים פנימה את השמנת החמוצה, הקמח והווניל. מקציפים צ ' יפס מומס.
מוסיפים ביצים; מקציפים במהירות נמוכה רק עד לאיחוד. מקפלים פנימה את השבבים שנותרו.
מרכיבים שתצטרך
ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
(קיבלר)
5
יוצקים לתוך קרום.
מרכיבים שתצטרך
צנצנת שימור פטל ללא גרעינים
6
מניחים תבנית קפיצית בתבנית אפייה גדולה; הוסף 1 אינץ'. של מים חמים למחבת גדולה יותר.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
נשיקות קצפת ונשיקות שוקולד מיניאטוריות, לא חובה
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
7
אופים בחום של 325 מעלות למשך 50-60 דקות או עד שהמרכז פשוט מוגדר והחלק העליון נראה משעמם.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
8
הסר את תבנית הקפיץ מאמבט המים. מצננים על רשת למשך 10 דקות. בזהירות להפעיל סכין סביב קצה המחבת כדי לשחרר; מגניב 1 שעה יותר.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
נשיקות קצפת ונשיקות שוקולד מיניאטוריות, לא חובה
תפוזים, פרוסים וחצויים
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
9
בינתיים, בקערה קטנה, מפזרים ג ' לטין על מים קרים ומיץ לימון; לתת לעמוד במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון
חבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תות
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
10
מניחים פטל במעבד מזון. מכסים ומעבדים עד לקבלת תערובת חלקה. זן; להשליך זרעים.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (19.6 אונקיות) עוגת שכבות וניל קפואה
4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)
11
בסיר כבד קטן מחממים סוכר ו 1/2 כוס מחית פטל עד שנוצרות בועות סביב דפנות התבנית.
מרכיבים שתצטרך
מחית פטל
ליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
12
מקציפים כמות קטנה של תערובת חמה לתערובת הביצים. להחזיר את כל המחבת, לטאטא כל הזמן. מבשלים ומערבבים על אש נמוכה עד שהתערובת מגיעה ל -160.
מרכיבים שתצטרך
(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
13
מסירים מהאש.
14
להקציף כמות קטנה של נוזל חם לתערובת ג 'לטין; מערבבים עד להמסה מלאה של הג' לטין. מערבבים ליקר ושאר תערובת הפטל החמה. מערבבים פנימה את מחית הפטל שנותרה. מכסים ומכניסים למקרר למשך 30 דקות. מקפלים פנימה קצפת.