גלידה
גלידה יכולה להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה אחת מכילה עד 23 גרם חלבון 97 גרם של שומן, וסך הכל 1825 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם חמאה, מים, סוכריות שוקולד, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. קיץ יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. מתכונים דומים: עוגיות תות וגלידת שמנת, גלידת אבוקדו, ו גלידת וניל צ'אי.
הוראות
לטחון את העוגיות, חטיפי טופי, סוכריות שוקולד, סוכריות חמאת בוטנים שוקולד בנפרד (לא בסדר מדי) במעבד מזון ולהפיץ אותם על צלחות 4. קו גיליון אפייה עם נייר קלף או נייר שעווה. באמצעות סקופ גלידה גדול, לגרוף החוצה גדול, עגול "סלע" של גלידה ולהשתמש 2 מזלגות לגלגל אותו אחד או יותר של התוספות הקרקע כדי לכסות. בזהירות להעביר את" סלע", עם המזלגות, אל גיליון אפייה מוכן. המשך לעשות כמה שיותר "סלעים" כפי שאתה יכול. מכסים את תבנית האפייה בפלסטיק ומכניסים אותה למקפיא בזמן שאתם מכינים את הרוטב.
מערבבים את הסוכר והמים בסיר תחתית כבד על אש בינונית. תערבב את זה. מביאים לרתיחה, להפחית את החום ולתת לו להתבשל, בלי לערבב, עד סירופ מבשל עד קרמל, 10 עד 15 דקות. כמו caramelizes הסוכר, אתה יכול לסובב את המחבת עבור צבע אפילו.
הסר מהחום. בזהירות להוסיף את החמאה (הסוכר יהיה בועה כמו משוגע). לאחר מכן, לובש כפפת תנור כדי להגן על היד שלך, מערבבים.
מוסיפים את השמנת ומערבבים עד חלקה.
מגישים את "סלעים" עם רוטב הקרמל.
יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה
ניתן לזווג גלידה עם קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרי קרם ן NV ג ' ונסון. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 19 דולר.
![NV ג ' ונסון Estate קרם שרי]()
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "