גלידות פטל עם שוקולד לבן
אם יש לך פטל, שמנת כבדה, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, וזה די גרוע. נסו שוקולד כפול-גלידת פטל, גלידת פטל, ו תות-גלידות פטל (מתכונים דומים).
הוראות
יוצקים שמנת כבדה לתוך כוס גדולה למדידת כוס. מיקרוגל על כוח גבוה עד רותחים, 1 1/2 עד 2 דקות (עצור מוקדם יותר במידת הצורך כדי למנוע קרם נשפך).
מוסיפים שבבי שוקולד לבן, נותנים לעמוד 1 דקה ולאחר מכן מערבבים עם מזלג עד חלקה לחלוטין. מערבבים בקרם דה קקאו, אם משתמשים, מיץ לימון ומלח עד משולב היטב.
גלידת וניל חמה במיכל שלה במיקרוגל במשך 15 עד 20 שניות, עד פשוט לגרוף; לחזור עם סורבה פטל. באמצעות סקופ גלידה, למלא סקופ באמצע הדרך עם גלידת וניל ולאחר מכן לגרוף את סורבה פטל כדי למלא סקופ גלידה. מלאו 6 מנות גלידה עם שני סקופים אלה כל אחד.
רסס רוטב שוקולד לבן מעל גלידות ומקשטים עם פטל.