גלידות קרמל, תפוז, ותמרים עם פיסטוק פריך
קרמל, כתום, וגלידות תאריך עם פריכות פיסטוק עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 313 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך תאריכים, חמוציות, פיסטוקים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. נסו פיסטוק-תפוז קרמל תפוחים, גלידות קפה וייטנאמיות עם שברי בוטנים כתושים, ו גלידת תאריך חם גלידת סנדיי (מתכונים דומים).
הוראות
מקלפים ומקטעים תפוזים על קערה; לסחוט את הממברנות כדי לחלץ מיץ. להיפטר ממברנות. שמור 1/4 כוס מיץ לרוטב; מקום סעיפים כתומים בקערה בינונית. מכסים ומקררים במיכלים נפרדים.
מפזרים פיסטוקים למעגל 8 אינץ ' על תבנית אפייה מצופה ספריי בישול.
מניחים 1/2 כוס סוכר ו 1/3 כוס מים בסיר קטן, כבד על חום בינוני גבוה; לבשל עד הסוכר מתמוסס, ערבוב לעתים קרובות (כ 2 דקות). מבשלים עד הזהב, מבלי לערבב (כ 5 דקות).
לשפוך קרמל על פיסטוקים; מגניב לגמרי. לשבור שביר לחתיכות גדולות; מקום במיכל אטום.
מוסיפים 1 כוס מים למחבת; מביאים לרתיחה. מבשלים עד שכל קרמל שנותר במחבת מתמוסס; להשליך. נגב את המחבת עם מגבות נייר.
מניחים הנותרים 2 כפות סוכר 2 כפות מים במחבת מעל חום בינוני גבוה; לבשל עד הסוכר מתמוסס, ערבוב לעתים קרובות (על 1 דקה). מבשלים עד הזהב, מבלי לערבב (כ 3 דקות).
הסר מהחום; בזהירות להוסיף 1/4 כוס מיץ תפוזים שמורות, ערבוב עד הסוכר מתמוסס. להחזיר מחבת לחום, ולבשל רק עד קרמל מתמוסס, ערבוב לעתים קרובות.
מערבבים תערובת מיץ תפוזים, סעיפים כתומים, תאריכים ואוכמניות.
מגישים מעל גלידה; העליון עם שביר.