גלידת בראוני צ'אנק
גלידת בראוניז צ'אנק עשויה להיות מתכון טוב להרחבת קופסת מתכוני הקינוחים שלכם. מתכון זה מספיק ל-13 מנות. מנה אחת מכילה 396 קלוריות , 6 גרם חלבון ו -19 גרם שומן . תמורת 75 סנט למנה , מתכון זה מכסה 6% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. לכו לחנות וקנו קקאו לאפייה, סוכר, שמנת מתוקה ועוד מספר מצרכים להכנה עוד היום. רק מעט אנשים הכינו את המתכון הזה, ואני הייתי אומר שהוא מושלם. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. הוא מובא אליכם על ידי Taste of Home. מההכנה ועד לצלחת, המתכון לוקח כ -35 דקות . הוא מושלם לקיץ . עם ציון של 27% , המנה הזו לא כל כך מדהימה. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהבו גם מתכונים כמו גלידת שוקולד מנטה מאצ'ה , איך להכין גלידה בלי מכונת גלידה , וחטיפי גרנולה קינואה שוקולד מריר .
הוראות
בסיר גדול, חממו שמנת מתוקה ל-175 מעלות; ערבבו פנימה 1/2 כוס סוכר עד להמסה מלאה. בקערה, ערבבו את הקקאו ואת יתרת הסוכר; הוסיפו את החלמונים בטורפים עד לקבלת תערובת חלקה.
הוסיפו כמות קטנה של תערובת שמנת חמה. החזירו את הכל לסיר תוך כדי ערבוב מתמיד. בשלו וערבבו על אש נמוכה עד שהתערובת מגיעה לטמפרטורה של לפחות 160 מעלות ומכסה את גב כף מתכת.
הסירו מהאש; ערבבו פנימה את השוקולד עד להמסה. קררו במהירות על ידי הנחת הסיר בקערה עם מי קרח; הניחו לעמוד 30 דקות תוך ערבוב תכוף.
מעבירים לקערה; מהדקים ניילון נצמד על פני הקרם. מקררים למספר שעות או למשך הלילה.
הכינו ואפו את הבראוניז לפי הוראות היצרן. קררו על רשת צינון; חתכו לקוביות בגודל 1.5 ס"מ.
מלאו את גליל מקפיא הגלידה עד שני שלישים בקרם; הקפיאו לפי הוראות היצרן. ערבבו פנימה חצי מקוביות הבראוניז. מקררים את הקרם הנותר עד להקפאה.
מוסיפים את הבראוניז הנותרים. לאחר שהגלידה קפואה, מעבירים אותה למיכל הקפאה; מקפיאים למשך 2-4 שעות לפני ההגשה.