קושיקשה
מוכן ב35 דק.
מנות13
ציון בריאות1
מטבחיםאמריקאי
סוגי מאכליםקינוח
אירועיםקיץ
מגזין

גלידת בראוני צ'אנק

גלידת בראוני צ'אנק
גלידת בראוניז צ'אנק עשויה להיות מתכון טוב להרחבת קופסת מתכוני הקינוחים שלכם. מתכון זה מספיק ל-13 מנות. מנה אחת מכילה 396 קלוריות , 6 גרם חלבון ו -19 גרם שומן . תמורת 75 סנט למנה , מתכון זה מכסה 6% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. לכו לחנות וקנו קקאו לאפייה, סוכר, שמנת מתוקה ועוד מספר מצרכים להכנה עוד היום. רק מעט אנשים הכינו את המתכון הזה, ואני הייתי אומר שהוא מושלם. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. הוא מובא אליכם על ידי Taste of Home. מההכנה ועד לצלחת, המתכון לוקח כ -35 דקות . הוא מושלם לקיץ . עם ציון של 27% , המנה הזו לא כל כך מדהימה. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהבו גם מתכונים כמו גלידת שוקולד מנטה מאצ'ה , איך להכין גלידה בלי מכונת גלידה , וחטיפי גרנולה קינואה שוקולד מריר .

הוראות

1
בסיר גדול, חממו שמנת מתוקה ל-175 מעלות; ערבבו פנימה 1/2 כוס סוכר עד להמסה מלאה. בקערה, ערבבו את הקקאו ואת יתרת הסוכר; הוסיפו את החלמונים בטורפים עד לקבלת תערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
חצי פחית (12 אונקיות נוזל) חלב מאודהחצי פחית (12 אונקיות נוזל) חלב מאודה
נייר אורזנייר אורז
10 עד 20 טיפות צבע מאכל אדום10 עד 20 טיפות צבע מאכל אדום
דובדבנים מסוכרים נוספיםדובדבנים מסוכרים נוספים
ציוד שתשתמש בו
450 גרם תפוחי אדמה אדומים קטנים, חתוכים לקוביות של 2.5 ס"מ450 גרם תפוחי אדמה אדומים קטנים, חתוכים לקוביות של 2.5 ס"מ
1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני
דובדבנים מסוכרים נוספיםדובדבנים מסוכרים נוספים
2
הוסיפו כמות קטנה של תערובת שמנת חמה. החזירו את הכל לסיר תוך כדי ערבוב מתמיד. בשלו וערבבו על אש נמוכה עד שהתערובת מגיעה לטמפרטורה של לפחות 160 מעלות ומכסה את גב כף מתכת.
מרכיבים שתצטרך
10 עד 20 טיפות צבע מאכל אדום10 עד 20 טיפות צבע מאכל אדום
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
3
הסירו מהאש; ערבבו פנימה את השוקולד עד להמסה. קררו במהירות על ידי הנחת הסיר בקערה עם מי קרח; הניחו לעמוד 30 דקות תוך ערבוב תכוף.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מסוכרים נוספיםדובדבנים מסוכרים נוספים
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
4
מעבירים לקערה; מהדקים ניילון נצמד על פני הקרם. מקררים למספר שעות או למשך הלילה.
מרכיבים שתצטרך
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
דובדבנים מסוכרים נוספיםדובדבנים מסוכרים נוספים
5
הכינו ואפו את הבראוניז לפי הוראות היצרן. קררו על רשת צינון; חתכו לקוביות בגודל 1.5 ס"מ.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
סלט ארוגולה, להגשהסלט ארוגולה, להגשה
6
מלאו את גליל מקפיא הגלידה עד שני שלישים בקרם; הקפיאו לפי הוראות היצרן. ערבבו פנימה חצי מקוביות הבראוניז. מקררים את הקרם הנותר עד להקפאה.
מרכיבים שתצטרך
חטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסקחטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסק
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
7
מוסיפים את הבראוניז הנותרים. לאחר שהגלידה קפואה, מעבירים אותה למיכל הקפאה; מקפיאים למשך 2-4 שעות לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
חטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסקחטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסק