גלידת וניל עם אפרסקים בחומץ בלסמי
והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 446 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 27 גרם של שומן למנה. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם חומץ בלסמי, ביצים, שמנת כבדה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו פרושוטו עם אפרסקים וחומץ בלסמי, גלידת וניל, ו גלידת שמן זית עם תותים בלסמיים (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר בינוני, לשלב את השמנת, 1 כוס החלב ו 1 כוס הסוכר. חם מעל חום מתון, ערבוב, רק עד אידוי.
בקערה גדולה, לטאטא את הביצים ואת כוס 1 הנותרים של חלב עד חלקה. לאט לשפוך את השמנת החמה, לטאטא כל הזמן, עד בשילוב. להחזיר את התערובת לסיר ולבשל על חום מתון, תוך ערבוב כל הזמן, עד שהוא מצפה את הגב של כף עץ, על 8 דקות. מסננים את הפודינג לקערה ומקררים עד שמצוננים.
בקערה, לשלב את האפרסקים עם חומץ בלסמי, פלפל 1 כף סוכר ולתת לעמוד במשך 10 דקות; להוסיף יותר סוכר במידת הצורך. מחלקים את האפרסקים בין 8 קערות העליון עם סקופים של הג ' לאטו. כפית את הרוטב בלסמי על גבי ומגישים.