גלידת וניל קלויה עם שזיפים קלויים
גלידת Vanillan קלויה עם שזיפים קלויים עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה זו מכילה סביב 26 גרם חלבון 115 גרם של שומן, וסך הכל 1610 קלוריות. המתכון הזה מכסה %38 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 2 מנות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. גשו לסופר וקנו חלב, ג'ינג'ר הקרקע, שעועית וניל, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זה מושלם עבור קיץ. זה מובא לך על ידי אוכל רציני. זמן הכנת המתכון כ 16 שעות מתכונים דומים: שזיפים צלויים עם גלידה Vanillan, קוקוס קלוי קר לחלוט Banananan גלידה, ו גלידת וניל צ'אי.
הוראות
מערבבים סוכר, מלח, שעועית וניל ומים בסיר בינוני ולהגדיר על חום גבוה. אפשר לבשל עד שמבעבע מאט וסוכר מתחיל לקרמל, כ -10 דקות. חום נמוך יותר ולצפות בזהירות, כאשר קרמל הוא צבע של דבש תלתן, להסיר מן החום לחלוטין לאט ובזהירות לשפוך חלב וקרם. הגדר מעל חום נמוך ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד שכל הקרמל שנתפס נמס ונוזל הוא צבע דבש קרמי אחיד.
מניחים חלמונים בקערת ערבוב בינונית ומקציפים לטרוף קלות. לאט לאט לשפוך נוזל חם לתוך חלמונים ביצה, לטאטא כל הזמן, ואז לחזור תערובת למחבת ומבשלים על חום נמוך, ערבוב כל הזמן, עד עבה מספיק כדי לצפות את הגב של כף. מיד לעבור דרך מסננת רשת בסדר וצינה לפחות 12 שעות. תהליך במכונת גלידה על פי הוראות היצרן, ולתת גלידה נטישה להגדיר במקפיא לפחות 2 שעות לפני גורף.
מניחים מתלה במרכז התנור מחממים עד 204°.
מניחים סוכר, מלח ומים בסיר תנורים או תנור הולנדי ומניחים מעל חום בינוני גבוה, בישול עד זהב בצבע, כ 8 דקות.
הסר מהחום ומוסיף בזהירות שזיפים, תבלינים ובורבון. חזור לחום ולבשל, ערבוב מדי פעם, עד שכל קרמל שנתפס נמס ושזיפים הם עסיסיים.
מניחים בתנור במשך 10 דקות, ולאחר מכן להסיר ולאפשר להתקרר מעט לפני לשפוך על כפות של גלידה. כל שאריות ניתן בקירור מחדש לחמם במיקרוגל או על הכיריים עבור מנות גלידה עתידיות.