קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 25 דק.
מנות8
ציון בריאות4
סוגי מאכליםקינוח
אירועיםקיץ
מגזין

גלידת טנגרין עם מרנג מרשמלו

גלידת טנגרין עם מרנג מרשמלו
הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו-25 דקות. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. וזה די גרוע. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו מרנג צ'ואי עם מנדרינה - לימון, מרנג קפה עם גלידת קוקוס, ו מאוד ברי לרסק עם מרנג וסורבה או גלידה.

הוראות

1
כדי להפוך את curd מנדרינה: מניחים את גרידת מנדרינה ומיץ בסיר ולהביא לרתיחה, להפחית בחצי לפני ערבוב סוכר גלגלית וחמאה קצוצה. לאחר החמאה נמסה, לתת לו להתקרר במשך כמה דקות ואז בהדרגה לערבב את החלמונים. מערבבים על אש נמוכה במשך 3-4 דקות עד מעובה. שלב זה יכול להיות מושגת גם בקערה להגדיר על מחבת של מים רותחים, ערבוב ברציפות במשך 20-25 דקות עד מעובה. לאחר העברת מעובה לקערה נקייה ולהשאיר להתקרר מעט לפני כיסוי עם סרט נצמד או משומן נייר חסין. לחלופין, לאחסן בצנצנת סטרילית.
מרכיבים שתצטרך
גלגלית סוכרגלגלית סוכר
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
מנדרינהמנדרינה
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
כדי להפוך את הגלידה: להקציף את frache crme ויוגורט לתוך קורט טעם עם Grand Marnier. התערובת יכולה כעת לחבוץ במכונת גלידה במשך 20 דקות לפני הקפאה. שיטה חלופית היא להקפיא את התערובת במשך כמה שעות ללא נטישה, אבל אתה צריך לערבב את זה כל 20 דקות כדי לשבור את הגבישים עד שהוא קובע כראוי. אם שיטה שנייה זו ואחריו, להסיר את הגלידה מהמקפיא על 20-30 דקות לפני ההגשה כדי לשחרר את עקביות.
מרכיבים שתצטרך
Grand MarnierGrand Marnier
גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)
2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב
ציוד שתשתמש בו
מכונת גלידהמכונת גלידה
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
3
כדי להפוך את הסירופ: מרתיחים יחד את גרידת מנדרינה ומיץ עם סוכר גלגלית ולאפשר להפחית בשליש לפני הוספת Grand Marnier.
מרכיבים שתצטרך
Grand MarnierGrand Marnier
גלגלית סוכרגלגלית סוכר
מנדרינהמנדרינה
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
4
מערבבים את arrowroot או קורנפלור עם מיץ תפוזים או מים לטאטא לתוך סירופ רותח. לאחר שחזר לרתיחה עדינה, לבשל רק 2 דקות לפני הסרת מהחום. קליפת תפוז מסוכר, אם משתמשים, ניתן להוסיף בעוד הסירופ חם. אפשר להתקרר. שיטה חלופית היא לחמם את הסירופ רק לפני ההגשה, הוספת הקליפה בעוד הסירופ מתחמם.
מרכיבים שתצטרך
קליפת תפוז מסוכרתקליפת תפוז מסוכרת
כגון קנאת מלאךכגון קנאת מלאך
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
5
כדי להפוך את מרנג: מחממים התנור ל 120c / גז / מאוורר תנור 100C.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
לטאטא את החלבונים ביצה לפסגות רכות, ואז בהדרגה לטאטא בשני שלישים של סוכר גלגלית. ממשיכים להקציף כדי להגיע לפסגות נוקשות. את שאר הסוכר ניתן להוסיף כעת. המשך לטאטא עד מרנג יש עקביות שמנת עבה טובה. את קורנפלור ומיץ לימון ניתן כעת להקציף פנימה, לטאטא עוד דקה.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
7
את המרנג ניתן לשמור בצורה טבעית על ידי כפיית חלקים בודדים על נייר קלף משומן קלות על מגש אפייה. או כפית מרנג לתוך שקית צנרת מצויד עם צינור 1cm / בצינור רגיל צנרת כיפות גדולות על הנייר. לא משנה מה הבחירה נעשית, חשוב להשאיר שטח נרחב בין meringues כדי לאפשר להם להתנפח ולעלות. אלה יכולים עכשיו להיות אפוי במשך 45-50 דקות, על מקסימום 1 שעה. במהלך תקופה זו הם ייקחו על צבע בהיר, ויצרו קליפה חדה המצפה את מרכז המרשמלו. מרנג יכול להיות מבושל בטמפרטורה גבוהה יותר-150c/גז 2 / מאוורר תנור 130C-לתת קצת יותר צבע. אם כן, זמן הבישול יהיה קצת פחות, סביב 40-45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות דגני בוקר אורז פריכים, מחולקים8 כוסות דגני בוקר אורז פריכים, מחולקים
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
8
בעת הרכבת המנה יש שתי אפשרויות: אם מרנג בצורת כיפה נעשו, עדיף לפצח את צמרות, הצבת חמישה או שישה מקטעי מנדרינה על גבי כל אחד אם באמצעות. הגלידה ניתן כעת גורף או גלילה באמצעות כף חמה, לפני יושב על גבי מרנג. את הסירופ עם פירות מסוכרים ניתן לטפטף כעת על מנת לסיים. האלטרנטיבה היא פשוט לשבת גלידה מקצפת זה לצד זה, לקשט עם קטעים, אם שימוש, ו מטפטף על הסירופ. לא משנה מה תבחר, או ניתן לסיים עם אבק קל של סוכר הדובדבן, אם תרצה, ואולי עלה או ענף של הולי.
מרכיבים שתצטרך
עוגת ג'ינג'ר/תערובת עוגיותעוגת ג'ינג'ר/תערובת עוגיות
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)
מנדרינהמנדרינה
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה

קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט הם הבחירה הראשונה שלי לגלידה. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. קרם שרי NV Solera עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
קרם שרי NV Solera
קרם שרי NV Solera
לשרי קרם הסולרה יש גוון ענבר מבריק ונחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאנים, האגוזים המלוחים המתוקים וניחוחות תבלינים חומים נושאים מבטא קרמל מורכב. ערך מתוק מוביל לחיך מעוגל, שופע, בעל גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.