הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו-25 דקות. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. וזה די גרוע. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו מרנג צ'ואי עם מנדרינה - לימון, מרנג קפה עם גלידת קוקוס, ו מאוד ברי לרסק עם מרנג וסורבה או גלידה.
הוראות
1
כדי להפוך את curd מנדרינה: מניחים את גרידת מנדרינה ומיץ בסיר ולהביא לרתיחה, להפחית בחצי לפני ערבוב סוכר גלגלית וחמאה קצוצה. לאחר החמאה נמסה, לתת לו להתקרר במשך כמה דקות ואז בהדרגה לערבב את החלמונים. מערבבים על אש נמוכה במשך 3-4 דקות עד מעובה. שלב זה יכול להיות מושגת גם בקערה להגדיר על מחבת של מים רותחים, ערבוב ברציפות במשך 20-25 דקות עד מעובה. לאחר העברת מעובה לקערה נקייה ולהשאיר להתקרר מעט לפני כיסוי עם סרט נצמד או משומן נייר חסין. לחלופין, לאחסן בצנצנת סטרילית.
מרכיבים שתצטרך
גלגלית סוכר
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
מנדרינה
הודו מבושל מגורר (או עוף)
תלתלי שוקולד לבן לאפייה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
כדי להפוך את הגלידה: להקציף את frache crme ויוגורט לתוך קורט טעם עם Grand Marnier. התערובת יכולה כעת לחבוץ במכונת גלידה במשך 20 דקות לפני הקפאה. שיטה חלופית היא להקפיא את התערובת במשך כמה שעות ללא נטישה, אבל אתה צריך לערבב את זה כל 20 דקות כדי לשבור את הגבישים עד שהוא קובע כראוי. אם שיטה שנייה זו ואחריו, להסיר את הגלידה מהמקפיא על 20-30 דקות לפני ההגשה כדי לשחרר את עקביות.
מרכיבים שתצטרך
Grand Marnier
חטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסק
1/4 כוס יוגורט תות
ציוד שתשתמש בו
מכונת גלידה
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
3
כדי להפוך את הסירופ: מרתיחים יחד את גרידת מנדרינה ומיץ עם סוכר גלגלית ולאפשר להפחית בשליש לפני הוספת Grand Marnier.
מרכיבים שתצטרך
Grand Marnier
גלגלית סוכר
מנדרינה
תלתלי שוקולד לבן לאפייה
3 תותים קפואים ללא סוכר
4
מערבבים את arrowroot או קורנפלור עם מיץ תפוזים או מים לטאטא לתוך סירופ רותח. לאחר שחזר לרתיחה עדינה, לבשל רק 2 דקות לפני הסרת מהחום. קליפת תפוז מסוכר, אם משתמשים, ניתן להוסיף בעוד הסירופ חם. אפשר להתקרר. שיטה חלופית היא לחמם את הסירופ רק לפני ההגשה, הוספת הקליפה בעוד הסירופ מתחמם.
מרכיבים שתצטרך
קליפת תפוז מסוכרת
צלעות חזיר, חתוכות למחצה דק
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
3 תותים קפואים ללא סוכר
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
5
כדי להפוך את מרנג: מחממים התנור ל 120c / גז / מאוורר תנור 100C.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
6
לטאטא את החלבונים ביצה לפסגות רכות, ואז בהדרגה לטאטא בשני שלישים של סוכר גלגלית. ממשיכים להקציף כדי להגיע לפסגות נוקשות. את שאר הסוכר ניתן להוסיף כעת. המשך לטאטא עד מרנג יש עקביות שמנת עבה טובה. את קורנפלור ומיץ לימון ניתן כעת להקציף פנימה, לטאטא עוד דקה.
מרכיבים שתצטרך
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
גלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
7
את המרנג ניתן לשמור בצורה טבעית על ידי כפיית חלקים בודדים על נייר קלף משומן קלות על מגש אפייה. או כפית מרנג לתוך שקית צנרת מצויד עם צינור 1cm / בצינור רגיל צנרת כיפות גדולות על הנייר. לא משנה מה הבחירה נעשית, חשוב להשאיר שטח נרחב בין meringues כדי לאפשר להם להתנפח ולעלות. אלה יכולים עכשיו להיות אפוי במשך 45-50 דקות, על מקסימום 1 שעה. במהלך תקופה זו הם ייקחו על צבע בהיר, ויצרו קליפה חדה המצפה את מרכז המרשמלו. מרנג יכול להיות מבושל בטמפרטורה גבוהה יותר-150c/גז 2 / מאוורר תנור 130C-לתת קצת יותר צבע. אם כן, זמן הבישול יהיה קצת פחות, סביב 40-45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות דגני בוקר אורז פריכים, מחולקים
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
8
בעת הרכבת המנה יש שתי אפשרויות: אם מרנג בצורת כיפה נעשו, עדיף לפצח את צמרות, הצבת חמישה או שישה מקטעי מנדרינה על גבי כל אחד אם באמצעות. הגלידה ניתן כעת גורף או גלילה באמצעות כף חמה, לפני יושב על גבי מרנג. את הסירופ עם פירות מסוכרים ניתן לטפטף כעת על מנת לסיים. האלטרנטיבה היא פשוט לשבת גלידה מקצפת זה לצד זה, לקשט עם קטעים, אם שימוש, ו מטפטף על הסירופ. לא משנה מה תבחר, או ניתן לסיים עם אבק קל של סוכר הדובדבן, אם תרצה, ואולי עלה או ענף של הולי.
קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט הם הבחירה הראשונה שלי לגלידה. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. קרם שרי NV Solera עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.