קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 25 דק.
מנות8
ציון בריאות4
סוגי מאכליםקינוח
אירועיםקיץ
מגזין

גלידת טנגרין עם מרנג מרשמלו

גלידת טנגרין עם מרנג מרשמלו
הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו-25 דקות. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. וזה די גרוע. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו מרנג צ'ואי עם מנדרינה - לימון, מרנג קפה עם גלידת קוקוס, ו מאוד ברי לרסק עם מרנג וסורבה או גלידה.

הוראות

1
כדי להפוך את curd מנדרינה: מניחים את גרידת מנדרינה ומיץ בסיר ולהביא לרתיחה, להפחית בחצי לפני ערבוב סוכר גלגלית וחמאה קצוצה. לאחר החמאה נמסה, לתת לו להתקרר במשך כמה דקות ואז בהדרגה לערבב את החלמונים. מערבבים על אש נמוכה במשך 3-4 דקות עד מעובה. שלב זה יכול להיות מושגת גם בקערה להגדיר על מחבת של מים רותחים, ערבוב ברציפות במשך 20-25 דקות עד מעובה. לאחר העברת מעובה לקערה נקייה ולהשאיר להתקרר מעט לפני כיסוי עם סרט נצמד או משומן נייר חסין. לחלופין, לאחסן בצנצנת סטרילית.
מרכיבים שתצטרך
גלגלית סוכרגלגלית סוכר
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
מנדרינהמנדרינה
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
כדי להפוך את הגלידה: להקציף את frache crme ויוגורט לתוך קורט טעם עם Grand Marnier. התערובת יכולה כעת לחבוץ במכונת גלידה במשך 20 דקות לפני הקפאה. שיטה חלופית היא להקפיא את התערובת במשך כמה שעות ללא נטישה, אבל אתה צריך לערבב את זה כל 20 דקות כדי לשבור את הגבישים עד שהוא קובע כראוי. אם שיטה שנייה זו ואחריו, להסיר את הגלידה מהמקפיא על 20-30 דקות לפני ההגשה כדי לשחרר את עקביות.
מרכיבים שתצטרך
Grand MarnierGrand Marnier
גלידת מקל מנטה, מרוככתגלידת מקל מנטה, מרוככת
חבילת עוגת שכבות וניל קפואהחבילת עוגת שכבות וניל קפואה
ציוד שתשתמש בו
מכונת גלידהמכונת גלידה
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
3
כדי להפוך את הסירופ: מרתיחים יחד את גרידת מנדרינה ומיץ עם סוכר גלגלית ולאפשר להפחית בשליש לפני הוספת Grand Marnier.
מרכיבים שתצטרך
Grand MarnierGrand Marnier
גלגלית סוכרגלגלית סוכר
מנדרינהמנדרינה
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
4
מערבבים את arrowroot או קורנפלור עם מיץ תפוזים או מים לטאטא לתוך סירופ רותח. לאחר שחזר לרתיחה עדינה, לבשל רק 2 דקות לפני הסרת מהחום. קליפת תפוז מסוכר, אם משתמשים, ניתן להוסיף בעוד הסירופ חם. אפשר להתקרר. שיטה חלופית היא לחמם את הסירופ רק לפני ההגשה, הוספת הקליפה בעוד הסירופ מתחמם.
מרכיבים שתצטרך
קליפת תפוז מסוכרתקליפת תפוז מסוכרת
כגון קנאת מלאךכגון קנאת מלאך
6 כפות חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנות או מגוררת6 כפות חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנות או מגוררת
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
5
כדי להפוך את מרנג: מחממים התנור ל 120c / גז / מאוורר תנור 100C.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
6
לטאטא את החלבונים ביצה לפסגות רכות, ואז בהדרגה לטאטא בשני שלישים של סוכר גלגלית. ממשיכים להקציף כדי להגיע לפסגות נוקשות. את שאר הסוכר ניתן להוסיף כעת. המשך לטאטא עד מרנג יש עקביות שמנת עבה טובה. את קורנפלור ומיץ לימון ניתן כעת להקציף פנימה, לטאטא עוד דקה.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
6 כפות חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנות או מגוררת6 כפות חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנות או מגוררת
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
7
את המרנג ניתן לשמור בצורה טבעית על ידי כפיית חלקים בודדים על נייר קלף משומן קלות על מגש אפייה. או כפית מרנג לתוך שקית צנרת מצויד עם צינור 1cm / בצינור רגיל צנרת כיפות גדולות על הנייר. לא משנה מה הבחירה נעשית, חשוב להשאיר שטח נרחב בין meringues כדי לאפשר להם להתנפח ולעלות. אלה יכולים עכשיו להיות אפוי במשך 45-50 דקות, על מקסימום 1 שעה. במהלך תקופה זו הם ייקחו על צבע בהיר, ויצרו קליפה חדה המצפה את מרכז המרשמלו. מרנג יכול להיות מבושל בטמפרטורה גבוהה יותר-150c/גז 2 / מאוורר תנור 130C-לתת קצת יותר צבע. אם כן, זמן הבישול יהיה קצת פחות, סביב 40-45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מקלות בייגלה דקים או קיסמי שינייםמקלות בייגלה דקים או קיסמי שיניים
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
8
בעת הרכבת המנה יש שתי אפשרויות: אם מרנג בצורת כיפה נעשו, עדיף לפצח את צמרות, הצבת חמישה או שישה מקטעי מנדרינה על גבי כל אחד אם באמצעות. הגלידה ניתן כעת גורף או גלילה באמצעות כף חמה, לפני יושב על גבי מרנג. את הסירופ עם פירות מסוכרים ניתן לטפטף כעת על מנת לסיים. האלטרנטיבה היא פשוט לשבת גלידה מקצפת זה לצד זה, לקשט עם קטעים, אם שימוש, ו מטפטף על הסירופ. לא משנה מה תבחר, או ניתן לסיים עם אבק קל של סוכר הדובדבן, אם תרצה, ואולי עלה או ענף של הולי.
מרכיבים שתצטרך
עוגת ג'ינג'ר/תערובת עוגיותעוגת ג'ינג'ר/תערובת עוגיות
5 סוכריות של Peachie-O5 סוכריות של Peachie-O
גלידת מקל מנטה, מרוככתגלידת מקל מנטה, מרוככת
מנדרינהמנדרינה
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה

קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט הם הבחירה הראשונה שלי לגלידה. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. קרם שרי NV Solera עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
קרם שרי NV Solera
קרם שרי NV Solera
לשרי קרם הסולרה יש גוון ענבר מבריק ונחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאנים, האגוזים המלוחים המתוקים וניחוחות תבלינים חומים נושאים מבטא קרמל מורכב. ערך מתוק מוביל לחיך מעוגל, שופע, בעל גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.