גלידת ליים
גלידת ליים היא ללא גלוטן וצמחוני קינוח. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 478 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 26 גרם של שומן כל אחד. אם יש לכם חלב, סוכר, קליפת ליים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה מושלם עבור קיץ. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 40 דקות. נסו עוגיות תות וגלידת שמנת, גלידת אבוקדו, ו גלידת לבנדר טבעונית (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר גדול, לשלב חלב וסוכר. מבשלים מעל חום בינוני עד שהסוכר מומס והתערובת מגיעה ל-175°. מגניב לטמפרטורת החדר. מערבבים את מיץ הסיד וקילוף. להקפיא במקפיא גלידה על פי הוראות היצרן.
העברת תערובת סיד קפוא לקערה גדולה; לאפשר לרכך מעט. בקערה קטנה, לנצח את הקצפת שמנת עד פסגות נוקשות טופס. מקפלים לתוך תערובת סיד מרוכך. אפשר לגלידה להתקרש במקפיא במקרר למשך 4 שעות לפני ההגשה.