גלידת מוקה בראוני ערימות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של אמריקאים, אז תנו הזדמנות ל עוגיות מוקה ערימות. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. מנה אחת מכילה 651 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 42 גרם שומן. זה עובד הכי טוב כמו קינוח, והוא נעשה על 45 דקות. זה יהיה להיט בחג הקיץ שלך. גשו לסופר וקנו סוכר, שוקולד, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 32%. נסו עוגת גלידת מוקה, עוגת גלידת מוקה, ו כריכי גלידת מוקה בראוני (מתכונים דומים).
הוראות
חמאה וקמח 12 כוסות מאפין, כל אחד על 2 1/2 אינץ ' רחב.
במחבת של 1 עד 2 ליטר מעל חום בינוני-נמוך, מערבבים 1/4 חמאת כוס והשוקולד הלא ממותק לעתים קרובות עד מומס וחלק, 5 עד 6 דקות.
הסר מהחום ומערבבים בסוכר, קפה טחון, וניל וביצה.
מוסיפים 1/2 כוס קמח ומערבבים עד חלקה. הבלילה כפית באותה מידה לתוך כוסות מאפין (על 3 1/2 כפיות לכוס).
אופים בתנור רגיל או הסעה 350 רק עד הקצוות בראוני האביב בחזרה כאשר לחוץ קלות, 6 עד 8 דקות. שחרר בראוניז מחבתות עם סכין וקצה החוצה על מתלה.
בואו להתקרר לחלוטין, כ -20 דקות.
כוסות מאפין לא רחוצות קו עם ריבועים 6 אינץ ' של ניילון לעטוף, ומאפשר קצוות להאריך מעל חישוקי כוס. החזירו בראוניז לכוסות.
סקופ 1/4 כוס גלידה על כל בראוני. (אם גלידה קשה מדי לגרוף, חם-1 קרטון בכל פעם, אם באמצעות יותר מ 1 - בתנור מיקרוגל בחצי כוח (50%) רק עד מעט מתרכך, בודק כל 10 שניות.) עם החלק התחתון של כוס, לחץ על גלידה בכל כוס למטה כדי ליצור חברה, אפילו שכבה. מחבתות לעטוף אטום להקפיא עד גלידה היא חברה, לפחות 3 שעות.
הרם ערימות בראוני בפלסטיק מכוסות מאפין; משוך את עטיפת פלסטיק ולהשליך.
מניחים ערימות מעט זה מזה על תבנית אפייה בגודל 12 על 15 אינץ ' ומחזירים למקפיא.
יוצקים 1 אינץ ' של מים לתחתית של דוד כפול או למחבת 3-4 ליטר; מביאים לרתיחה מעל חום גבוה, ואז להפחית את החום לרתיחה.
שלב שוקולד צ ' יפס וקיצור בחלק העליון של דוד כפול או קערת מתכת או מחבת שמתאים בנוחות במחבת עם מים; הגדר מעל מים רותחים (החלק התחתון של קערה לא צריך לגעת במים). מערבבים תערובת מדי פעם רק עד השוקולד הוא רך, 3 עד 5 דקות.
הסר דוד כפול ומערבבים עד שוקולד נמס תערובת חלקה. אם חם יותר מ 95 עד 100, להמשיך ערבוב לעתים קרובות עד מקורר לטווח זה. החלף מים רותחים בתחתית דוד כפול או במחבת אחרת עם מי ברז חמים מאוד. הגדר תערובת שוקולד על מים חמים (מיכל העליון צריך לשבת על, או רק מעל, מים), לא מעל החום.
עבודה במהירות עם 2 מזלגות, מחסנית בראוני 1 נמוך בכל פעם לתוך שוקולד ולהפוך מעיל כל הצדדים. הרם מחסנית החוצה ולחזור, צד שטוח למטה, למחבת צונן (לא זז מחסנית ברגע שהוא נוגע במחבת קפוא, או שוקולד ידבק למחבת לקלף את הגלידה; אם זה קורה, תיקון עם שוקולד נמס). להזמין תערובת שוקולד נוספת לשימושים אחרים. להקפיא ערימות עד גלידה היא חברה, לפחות 30 דקות.
טפטוף כל גלידה מטפטף ערימות עם מגבת נייר.
מגישים ערימות, או לעטוף בנפרד אטום להקפיא עד 2 שבועות.