קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות5
מטבחיםאמריקאי
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםקיץ
מגזין

גלידת מוקה בראוני ערימות

גלידת מוקה בראוני ערימות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של אמריקאים, אז תנו הזדמנות ל עוגיות מוקה ערימות. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. מנה אחת מכילה 651 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 42 גרם שומן. זה עובד הכי טוב כמו קינוח, והוא נעשה על 45 דקות. זה יהיה להיט בחג הקיץ שלך. גשו לסופר וקנו סוכר, שוקולד, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 32%. נסו עוגת גלידת מוקה, עוגת גלידת מוקה, ו כריכי גלידת מוקה בראוני (מתכונים דומים).

הוראות

1
חמאה וקמח 12 כוסות מאפין, כל אחד על 2 1/2 אינץ ' רחב.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
ספינות מאפינסספינות מאפינס
2
במחבת של 1 עד 2 ליטר מעל חום בינוני-נמוך, מערבבים 1/4 חמאת כוס והשוקולד הלא ממותק לעתים קרובות עד מומס וחלק, 5 עד 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד אפייה לא ממותקשוקולד אפייה לא ממותק
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
הסר מהחום ומערבבים בסוכר, קפה טחון, וניל וביצה.
מרכיבים שתצטרך
קפה טחוןקפה טחון
ונילוניל
סוכרסוכר
ביצהביצה
4
מוסיפים 1/2 כוס קמח ומערבבים עד חלקה. הבלילה כפית באותה מידה לתוך כוסות מאפין (על 3 1/2 כפיות לכוס).
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
ספינות מאפינסספינות מאפינס
5
אופים בתנור רגיל או הסעה 350 רק עד הקצוות בראוני האביב בחזרה כאשר לחוץ קלות, 6 עד 8 דקות. שחרר בראוניז מחבתות עם סכין וקצה החוצה על מתלה.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
סכיןסכין
6
בואו להתקרר לחלוטין, כ -20 דקות.
7
כוסות מאפין לא רחוצות קו עם ריבועים 6 אינץ ' של ניילון לעטוף, ומאפשר קצוות להאריך מעל חישוקי כוס. החזירו בראוניז לכוסות.
מרכיבים שתצטרך
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
ספינות מאפינסספינות מאפינס
8
סקופ 1/4 כוס גלידה על כל בראוני. (אם גלידה קשה מדי לגרוף, חם-1 קרטון בכל פעם, אם באמצעות יותר מ 1 - בתנור מיקרוגל בחצי כוח (50%) רק עד מעט מתרכך, בודק כל 10 שניות.) עם החלק התחתון של כוס, לחץ על גלידה בכל כוס למטה כדי ליצור חברה, אפילו שכבה. מחבתות לעטוף אטום להקפיא עד גלידה היא חברה, לפחות 3 שעות.
מרכיבים שתצטרך
גלידהגלידה
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
מיקרוגלמיקרוגל
תנורתנור
9
הרם ערימות בראוני בפלסטיק מכוסות מאפין; משוך את עטיפת פלסטיק ולהשליך.
מרכיבים שתצטרך
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
ספינות מאפינסספינות מאפינס
10
מניחים ערימות מעט זה מזה על תבנית אפייה בגודל 12 על 15 אינץ ' ומחזירים למקפיא.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
11
יוצקים 1 אינץ ' של מים לתחתית של דוד כפול או למחבת 3-4 ליטר; מביאים לרתיחה מעל חום גבוה, ואז להפחית את החום לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
דוד כפולדוד כפול
מחבתמחבת
12
שלב שוקולד צ ' יפס וקיצור בחלק העליון של דוד כפול או קערת מתכת או מחבת שמתאים בנוחות במחבת עם מים; הגדר מעל מים רותחים (החלק התחתון של קערה לא צריך לגעת במים). מערבבים תערובת מדי פעם רק עד השוקולד הוא רך, 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד צ ' יפסשוקולד צ ' יפס
קיצורקיצור
שוקולדשוקולד
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
דוד כפולדוד כפול
קערהקערה
מחבתמחבת
13
הסר דוד כפול ומערבבים עד שוקולד נמס תערובת חלקה. אם חם יותר מ 95 עד 100, להמשיך ערבוב לעתים קרובות עד מקורר לטווח זה. החלף מים רותחים בתחתית דוד כפול או במחבת אחרת עם מי ברז חמים מאוד. הגדר תערובת שוקולד על מים חמים (מיכל העליון צריך לשבת על, או רק מעל, מים), לא מעל החום.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
דוד כפולדוד כפול
מחבתמחבת
14
עבודה במהירות עם 2 מזלגות, מחסנית בראוני 1 נמוך בכל פעם לתוך שוקולד ולהפוך מעיל כל הצדדים. הרם מחסנית החוצה ולחזור, צד שטוח למטה, למחבת צונן (לא זז מחסנית ברגע שהוא נוגע במחבת קפוא, או שוקולד ידבק למחבת לקלף את הגלידה; אם זה קורה, תיקון עם שוקולד נמס). להזמין תערובת שוקולד נוספת לשימושים אחרים. להקפיא ערימות עד גלידה היא חברה, לפחות 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
גלידהגלידה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
15
טפטוף כל גלידה מטפטף ערימות עם מגבת נייר.
מרכיבים שתצטרך
גלידהגלידה
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
16
מגישים ערימות, או לעטוף בנפרד אטום להקפיא עד 2 שבועות.
מרכיבים שתצטרך
עוטףעוטף

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה

קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט הם אפשרויות נהדרות לגלידה. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרי קרם Nv Solera. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 17 דולר.
קרם שרי NV Solera
קרם שרי NV Solera
לשרי קרם הסולרה יש גוון ענבר מבריק ונחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאנים, האגוזים המלוחים המתוקים וניחוחות תבלינים חומים נושאים מבטא קרמל מורכב. ערך מתוק מוביל לחיך מעוגל, שופע, בעל גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.