גלידת מייפל-בייקון קראנץ
, המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 17 גרם חלבון 118 גרם של שומן, וסך הכל 2089 קלוריות. והוא יספק כ 2 מנות. 34 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו חלמונים, שמנת, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה מושלם עבור קיץ. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -40 דקות. נסו גלידת מייפל בייקון קראנץ, עוגת גלידה תוצרת בית, ו פשטידת הדלעת של בובי פליי עם מחנק קינמון וקצפת בורבון מייפל (מתכונים דומים).
הוראות
לטאטא את חלמוני ביצה, סוכר ומלח בקערה עד צהוב חיוור.
מעבירים לסיר ומקציפים בחלב. מבשלים מעל חום בינוני, ערבוב, עד כמעט מבעבע (התערובת צריכה להיות עבה מספיק כדי מעיל כף). מערבבים בסירופ מייפל.
מעבירים לקערה ומקררים עד קור, כ -30 דקות.
הפוך את הבייקון שביר: חמאה תבנית אפייה מעוטרת. מבשלים את הבייקון במחבת בינונית על חום בינוני עד פריך, על 5 דקות לכל צד; להעביר מגבות נייר לניקוז.
תן לבייקון להתקרר, ואז דק מאוד לקצוץ.
מבשלים את הסוכר בסיר על חום בינוני גבוה, תוך ערבוב כל הזמן, עד שהוא נמס והופך זהוב, על 4 דקות. (אם גושים טופס, להסיר מן החום ולהמשיך ערבוב עד נמס.) המשך לבשל, ערבוב, עד ענבר אור, על 2 דקות יותר.
הסר מהחום ומערבבים מיד את החמאה. בזהירות לערבב את סודה לשתיה, ואז את הבייקון ואת אבקת צ ' ילה.
יוצקים על תבנית אפייה מוכן ולתת מגניב עד להגדיר, על 15 דקות. לפרוץ לחתיכות בגודל ביס, ואז לרסק כשליש של שביר לרסיסים עם פטיש בשר או מחבת כבדה. שמור את הנותרים שביר במיכל עד 3 ימים.
מערבבים את השמנת לתוך רפרפת הצוננת. חבוץ במכונת גלידה. מערבבים את רסיסי בייקון פריכים.
להעביר מיכל אטום להקפיא עד המשרד, לפחות 2 שעות.