גלידת מנטה
זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. זמן הכנת המתכון כ בערך 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, בסך הכל, מתכון זה מרוויח רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן) ציון כף של 0%. נסו לא גלידה יצרנית מנטה גלידה, עוגיות מנטה ושמנת לא גלידת נטישה, ו גלידת מנטה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את החלב, הסוכר והמלח בסיר בינוני. ודא הסוכר והמלח להתמוסס לחלוטין.
יוצקים את הקרם לתוך קערת מתכת להגדיר בקערה גדולה יותר של קרח ולהגדיר מסננת בינונית על גבי.
Temper חלמונים ביצה:בקערה נפרדת, לטאטא יחד את החלמונים. לאט לאט לשפוך את החלב החם לתוך חלמונים ביצה, לטאטא כל הזמן, ואז לגרד את חלמוני ביצה מחוממים בחזרה לסיר.
רפרפת חום עד עבה: מערבבים את התערובת כל הזמן על חום בינוני עם מרית גומי עץ או חסינת חום, גירוד התחתון כפי שאתה מערבבים, עד שהתערובת מתעבה ומצפה את הכף, על 5-7 דקות.
יוצקים את פודינג דרך מסננת ומערבבים אותו לתוך השמנת. ואז מערבבים עד להתקרר על אמבט הקרח. תערובת צינה ביסודיות במקרר.
מוסיפים תמצית מנטה: אחת התערובת היא מקוררת ביסודיות, מוסיפים תמצית מנטה, כפית 1/4 בכל פעם, טועמים את התערובת לאחר כל תוספת, עד שמגיעים לרמה הרצויה של מנטה-נס. (תמציות מנטה שונות להשתנות בכוח. השתמשתי 2 כפיות של תמצית מנטה מקורמיק, שהיה בדיוק את הסכום הנכון לטעמנו.)
תהליך במכונת גלידה: לאחר הצטננות, לעבד במכונת הגלידה שלך על פי הוראות היצרן.
מקפלים בממתקים מנטה קראש: פעם הגלידה נוצרה במכונת הגלידה, זה יהיה רך למדי. מקפלים פנימה את סוכריות המנטה הכתושות. מכניסים מיכל פלסטיק אטום ומניחים במקפיא לפחות שעה, רצוי כמה שעות. אם זה כבר קפוא במשך יותר מיום, ייתכן שיהיה עליך לתת לו לשבת בטמפרטורת החדר במשך כמה דקות כדי לרכך אותו לפני ההגשה.
יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה
קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט הם הבחירה הראשונה שלי לגלידה. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. אתה יכול לנסות שרי קרם ן NV ג ' ונסון. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 19 דולר לבקבוק.
![NV ג ' ונסון Estate קרם שרי]()
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "