גלידת מנטה עם פצפוצי שוקולד
אם יש לך שוקולד מריר, תחליף ביצה, תמצית מנטה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה מושלם עבור קיץ. עם כפית ציון של 21% המנה הזאת די גרועה. נסו גלידה בימי ראשון: גלידת פצפוצי שוקולד מנטה טרייה, גלידת מנטה עם פצפוצי שוקולד, ו גלידת מנטה עם פצפוצי שוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
שלב הראשון 5 מרכיבים וצבע מאכל, אם תרצה, בקערה גדולה; להכות עם מיקסר במהירות בינונית עד מעורבב היטב. מערבבים בשוקולד.
יוצקים תערובת לתוך פחית המקפיא של גלידה 2 ליטר מקפיא; להקפיא על פי הוראות היצרן. כפית גלידה לתוך מיכל בטוח במקפיא; לכסות להקפיא 1 שעה או עד המשרד.