גלידת סלק קלויה
גלידת סלק קלויה היא ללא גלוטן וצמחוני ומספק כ 2 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 15 גרם חלבון 77 גרם של שומן, וסך הכל 1212 קלוריות. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-253 היו אומרים שזה פגע במקום. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. אם יש לכם שמנת כבדה, קליפה של תפוז, קורנפלור, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יהיה להיט בחג הקיץ שלך. נסו סקופים: סלק קלוי וגלידת שוקולד מריר, חביתת סלק קלויה עם סלק ירוק, שאלוט וגבינת עיזים, ו סלט סלק צלוי ושאלות על סלק נבול וארוגולה (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה, מערבבים יחד 1/4 כוס חלב ואת קורנפלור; להניח תרחיף בצד. ב4-qt. סיר, לטאטא יחד הנותרים חלב ואת השמנת, סוכר, סירופ, ומלח; להביא לרתיחה מעל חום בינוני גבוה.
הוסף קליפת תפוז. מבשלים 4 דקות; מערבבים slurry. חזור לרתיחה ומבשל, ערבוב, עד מעובה, על 2 דקות.
מניחים גבינת מסקרפונה בקערה ויוצקים בתערובת חלב חם 1/4 כוס; להקציף עד חלקה. ואז לטאטא בתערובת חלב הנותרים; מערבבים בסלק.
יוצקים תערובת לתוך שקית ניילון; חותם, ושוקעים בקערה של מי קרח עד צונן.
יוצקים תערובת לתוך יצרנית גלידה; תהליך על פי הוראות היצרן, הוספת זרעי פרג בדקה האחרונה של נטישה.
להעביר גלידה מיכל אחסון להקפיא עד סט.