גלידת עוגת גבינה תות
תות עוגת גבינה גלידה היא צמחוני ומספק כ 32 מנות. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 4 גרם חלבון, 10 גרם שומן, ובסך הכל של 200 קלוריות. המתכון הזה מכסה 4% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו חלב, שמנת מתוקה כבדה, קמח, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זה מושלם עבור יום האם. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 35 דקות. זה הוא הביא לך על ידי טעם של בית. עם כפית ציון 18%, המנה הזו לא כל כך מרהיבה. נסו גלידת עוגת גבינה תות, גלידת תות פליאו, ו עוגיות תות וגלידת שמנת (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר כבד שלבו את הסוכר, הקמח והמלח. מוסיפים חלב בהדרגה עד לקבלת תערובת חלקה. מביאים לרתיחה על אש בינונית; מבשלים ומערבבים 2 דקות או עד להסמכה.
לטאטא כמות קטנה של תערובת חלב חם לתוך הביצים; להחזיר את כל המחבת, לטאטא כל הזמן. מבשלים ומערבבים על אש נמוכה עד שהתערובת מגיעה לפחות ל -160 מעלות ומצפה את גב כף מתכת. מערבבים פנימה את גבינת השמנת עד להמסה.
מסירים מהאש. מצננים במהירות על ידי הנחת מחבת בקערת מי קרח; מערבבים למשך 2 דקות. מערבבים וניל. לחץ פלסטיק לעטוף על פני השטח של פודינג. מכניסים למקרר למספר שעות או למשך הלילה.
מערבבים תותים ושמנת לתוך פודינג. מילוי גליל של גלידה מקפיא שני שלישים מלא; להקפיא בהתאם להוראות היצרן. מקררים את התערובת שנותרה עד שהיא מוכנה להקפאה. כאשר הגלידה קפואה, מעבירים למיכל מקפיא; להקפיא 2-4 שעות לפני ההגשה.