גלידת פאדג'קפה מערבולת
, המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 371 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 27 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 8 מנות. 15 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו קפה קלוי קלאסי של פולג'רס, גבישי קפה נמס, שמנת כבדה, ציפוי גלידת פאדג' ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 31 דקות. זה יהיה להיט בחג הקיץ שלך. נסו בננה פאדג'מערבולת גלידה, חמאת בוטנים פאדג'מערבולת גלידה, ו מוקה לאטה פאדג'מערבולת גלידה (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את הקפה והמים החמים בקערת ערבוב גדולה ומערבבים להמיס קפה.
מוסיפים את החלב המרוכז, תמצית הקרם והשקדים ומכים עם מערבל חשמלי במשך שבע דקות או עד אור ורך.
להעביר אותו יצרנית גלידה להקפיא על פי הוראות היצרן (או לשפוך אותו לתוך פגז עוגה כדי להפוך את הבסיס של עוגת גלידה מפוארת!כאשר גלידה קפואה, לגרד על 1/4 של אותו לתוך המיכל אתה מתכנן לאחסן אותו.
מוסיפים גושים קטנים (כמה שתרצו) של רוטב פאדג 'קר, וממשיכים להניח שאריות גלידה, רוטב פאדג' ואגוזים (אם משתמשים). לכסות ולהקפיא עד שהוא מוצק מספיק כדי לאכול.