גלידת פאי תפוחים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל גלידת פאי תפוחים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 611 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 45 גרם שומן. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור קיץ. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. גשו לסופר וקנו תפוחים, מלח כשר, חלב מתאדה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: עוגת פאי תפוחים מטוגן גלידה, חמאת בוטנים חמאת בוטנים ללא חלב עם קרם שוקולד, ו עוגיות תות וגלידת שמנת.
הוראות
בסיר גדול וכבד, להמיס חמאה על חום בינוני עד הקצף שוכך, ולאחר מכן להעלות את החום גבוה ומערבבים תפוחים 1/4 מלח כפית. לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד תפוחים מתחילים להתמוטט למשהו כמו רסק תפוחים, על 15 דקות. להפחית את החום בינוני ולהמשיך לבשל עד תפוחים להיות רוטב חלק יחסית שניתן לגרור על פני החלק התחתון של המחבת עם כף עץ.
מוסיפים 1/4 כוס סוכר, מגבירים את החום לגבוה ומבשלים עד שהתפוחים הופכים לצבע קרמל כהה, 2 עד 3 דקות. מערבבים לעתים קרובות כדי למנוע שריפה.
להעביר תפוחים לבלנדר ולהוסיף חלב התאדה. Purée במשך 30 שניות עד חלקה מאוד. שים סיר בצד כדי להתקרר.
לטאטא יחד חלמונים ביצה 1/2 כוס סוכר בסיר עד בשילוב היטב, ואז לטאטא פירה תפוחים, שמנת, קינמון, ונשאר 1/2 מלח כפית. מבשלים בחום בינוני, מטילים לעתים קרובות להמיס בורות משחימים בתחתית מחבת, עד רפרפת טפסים על הגב של כף אבל אצבע סחב משאיר קו נקי, 10 עד 15 דקות.
יוצקים פודינג דרך מסננת לתוך מיכל אטום, כיסוי, וצינה לילה או לפחות שש שעות. למחרת, נטישה על פי הוראות היצרן.
להעביר בחזרה מיכל אטום, לערבב במהירות ביסקוויטים תה, ו צמרמורת במקפיא לפחות שלוש שעות לפני ההגשה.
יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה
קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט הם בחירה מצוינת לקינוח. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. קרם שרי Nv ג ' ונסון ן עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "