גלידת פאי תפוחים
גלידת פאי תפוחים יכולה להיות מתכון טוב להרחיב את אוסף הקינוחים שלך. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 27 גרם חלבון 190 גרם של שומן, וסך הכל 2522 קלוריות. אם יש לכם אגוזי מלך, עוגיות שיבולת שועל, ציפוי גלידת קרמל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. קיץ יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -35 דקות. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. . נסו עוגת פאי תפוחים מטוגן גלידה, חמאת בוטנים חמאת בוטנים ללא חלב עם קרם שוקולד, ו עוגיות תות וגלידת שמנת (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
מערבבים את העוגיות הכתושות עם 1 כף חמאה מומסת, ולחץ על תבנית אפייה.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 5 דקות, ולאחר מכן להסיר, לאפשר להתקרר לחלוטין, ואז להתפורר.
ממיסים את שארית 1 כף החמאה במחבת על אש בינונית. מערבבים את התפוחים, 3 כפות סוכר, ו 1 כפית קינמון. מבשלים עד התפוחים יש השחמה קלה, ואת הסוכר החל caramelize, כ 10 דקות.
הסר מהמחבת, ולאפשר להתקרר לחלוטין.
מערבבים קרם, חצי חצי, 1 כוס סוכר, ביצים, וניל, ו 2 כפיות קינמון בקערה גדולה; לערבב היטב.
יוצקים לתוך מכונת גלידה להקפיא על פי הוראות היצרן.
לאחר סיום הגלידה, מערבבים את העוגייה המתפוררת, תפוחים מקורמלים ואגוזי מלך.
מוסיפים את דולצ ' ה דה leche על ידי כפית תוך ערבוב כדי להפיץ באופן שווה.