גלידת פודינג בננה
גלידת פודינג בננה היא אולי הקינוח שאתם מחפשים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 73 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 3g של שומן למנה. מתאים ל-20 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה יהיה להיט בחג הקיץ שלך. הכנת המנה לוקחת כ 9 שעות ו-20 דקות. אם יש לכם בננות, מלח, קורנפלור, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן) ציון כף של 9%. מתכונים דומים: גלידות באננן קפואות, קוקוס קלוי קר לחלוט Banananan גלידה, ו עוגת קרם וניל / שוקולד / קוקוס / פודינג בננה.
הוראות
לקלף בננות, לחתוך לפרוסות 1/2 אינץ'.
מקום 2 qt. צלחת אפייה, ומפזרים סוכר חום בהיר וחמאה.
אופים 20 דקות, ערבוב באמצע.
בואו מגניב 30 דקות. מועך בעדינות לחתיכות.
לטאטא יחד ממתיק גרעיני, קורנפלור, ומלח בסיר כבד גדול. בהדרגה להקציף בחלב וחצי וחצי. מבשלים מעל חום בינוני, ערבוב כל הזמן, 8 עד 10 דקות או עד התערובת מתעבה מעט.
להקציף חלמון ביצה עד מעובה מעט. בהדרגה להקציף על תערובת 1 כוס שמנת חמה לתוך חלמון.
מוסיפים את תערובת החלמון לתערובת השמנת הנותרת, מקציפים כל הזמן.
יוצקים תערובת דרך מסננת רשת עדינה לתוך קערה, להשליך מוצקים. מגניב 1 שעה, ערבוב מדי פעם.
מניחים פלסטיק לעטוף ישירות על תערובת שמנת; צמרמורת 8 עד 24 שעות.
יוצקים תערובת לתוך מיכל מקפיא של 1 1/2-qt. מכונת גלידה חשמלית, להקפיא על פי הוראות היצרן; מערבבים בבננות ופלים וניל כתוש באמצע הקפאה.
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר 5 עד 10 דקות לפני ההגשה.
* ניתן להחליף סוכר מגורען.
הערה: בדקנו עם מי גבינה נמוכה 100% כל טבעי ממתיק פרטנית לגלידה. קבל 20% הנחה בכל פעם שאתה מזמין מ wheylow.com. קוד קופון: Southrn
יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה
הקינוח עובד ממש טוב עם קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. קרם שרי Nv ג ' ונסון ן עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
![NV ג ' ונסון Estate קרם שרי]()
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "