גלידת קמח תירס עם פירות חמים
גלידות עוגיות עם פירות חמים יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון קינוח שלך. מנה אחת מכילה עד 21 גרם חלבון 16 גרם של שומן, וסך הכל 526 קלוריות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. גשו לסופר וקנו מיץ לימון, קמח, סוכר מגורען ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: גלידת קמח תירס עם פירות חמים, גלידת קמח תירס עם פירות חמים, ו גלידות אגס חמות.
הוראות
היכו יחד חמאה וסוכרים בקערה גדולה עם מיקסר חשמלי עד חיוור ורך. הכה בביצה, וניל, אבקת אפייה, מלח, קינמון, והל.
מוסיפים קמח וקמח תירס ומערבבים עם כף עץ עד רק מעורבב.
חצי בצק וטפיחה לתוך 2 דיסקים (הבצק יהיה רך מאוד). צ ' יל, עטוף בניילון נצמד, לפחות 4 שעות.
מרדדים חתיכת בצק 1 בין 2 גיליונות של נייר שעווה עד 1/4 אינץ ' עבה.
הסר גיליון העליון של נייר שעווה לחתוך 3 עוגיות עם חותך מחורץ, עוזב גזרי במקום. החלף נייר שעווה.
מגלגלים את חתיכת הבצק שנותרה וחותכים 3 עוגיות נוספות באותו אופן. לקרר את שתי חתיכות הבצק עד המשרד, כ -15 דקות.
בזהירות להעביר עוגיות לתבנית אפייה גדולה ungreased ולשמור מקורר. Reroll שאריות בין 2 גיליונות נייר שעווה לחתוך 2 עוגיות יותר (עבור סך של 8; יהיה לך 2 נוסף במקרה של שבירה).
העברה לתבנית אפייה עם עוגיות אחרות.
אופים עוגיות בשליש העליון של התנור עד הקצוות הם חום זהוב, כ 20 דקות.
העברה למתלה ואבק עם סוכר ממתקים.
להמיס חמאה במחבת nonstick גדול על חום גבוה בינוני, ולאחר מכן להוסיף סוכר חום ומיץ לימון לבשל, ערבוב, עד חלקה, על 1 דקה.
מוסיפים פירות ובורבון (אם משתמשים) וסוט, מערבבים מדי פעם, עד שהפרי רך, כ -5 דקות (הרוטב יהיה אדום).
מניחים 1 עוגייה על כל 6 צלחות קינוח ואבק שוב עם סוכר ממתקים. כפית כמה ציפוי פירות חמים על כל עוגייה, ואז למעלה עם כף גלידה.
הבצק יכול להירגע עד 8 שעות (לילה).עוגיות לשמור במיכל אטום (פח רצוי) בטמפרטורת החדר 1 שבוע.