גלידת קפה וגלידת שוקולד מקסיקנית עם קינמון-צ'יפס טורטיה סוכר
מתכון גלידת קפה וגלידת שוקולד מקסיקנית עם טוגנים קינמון-סוכר יכול לספק את התשוקה המקסיקנית שלך בערך 45 דקות. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 724 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 43 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג הקיץ שלך. גשו לסופר וקנו טורטיות קמח קוטר, סוכר, אבקת אספרסו מיידית, ועוד מספר מצרכים כדי להפוך אותו היום. נסו קינמון-טוגני טורטייה סוכר עם סלסה אננס, גלידות מייפל-פקאן עם צ'יפס קינמון, ו עוגת קפה מצופה סוכר וקינמון חומה עם זיגוג גבינת שמנת וניל (מתכונים דומים).
הוראות
קרם, 1/4 כוס מים חמים, ואבקת אספרסו בסיר קטן כבד להתמזג. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני.
מוסיפים שוקולד ומערבבים עד מומס וחלק. מערבבים בקינמון. (רוטב יכול להתבצע 3 ימים קדימה. מכסים ומקררים. רוטב Rewarm על אש נמוכה רק עד pourable לפני השימוש.)
מערבבים חמאה, סוכר וקינמון בקערה קטנה כדי להתמזג.
מורחים את תערובת החמאה באופן שווה על טורטיות.
חותכים כל טורטיה ל8 טריזים.
מניחים טריזים על 2 גיליונות אפייה, בצד חמאה למעלה, ריווח בנפרד. (ניתן להכין 8 שעות קדימה. מכסים בנייר כסף; לתת לעמוד בטמפרטורת החדר.)
אופים טורטיות חשופות עד פריך, נפוח, וזהב, על 8 דקות.
מניחים כף גדולה של גלידה בכל אחד 8 כוסות קינוח.
רסס רוטב שוקולד חם נגמר. לעמוד 4 טוגני טורטיה בכל כוס.
מקשטים עם ענפי מנטה, אם תרצה, ומגישים.