גלידת קרם אפרסק עם קומפוט אפרסק טרי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל פודינג אפרסק גלידה עם אפרסק טרי קומפוט. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני מגיש 6 . מנה זו מכילה כ 6 גר' של חלבון, 31 גרם של שומן, וסך הכל 467 קלוריות. גשו לסופר וקנו ריזלינג הקציר מאוחר, חלמונים, סוכר, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור קיץ. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכון זה מ Epicurious יש 149 אוהדים. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו נקניק רוזמרין טרי עם קומפוט אפרסק, פנקייק תפוחים מחיטה מלאה עם קומפוט אפרסק טרי, ו גלידת אפרסק טרייה (מתכונים דומים).
הוראות
להביא 1 כוס שמנת, חצי וחצי, ו 1/2 כוס סוכר רק כדי להתבשל בסיר בינוני.
מקציפים חלמונים בקערה בינונית; בהדרגה לטאטא בתערובת שמנת. החזר תערובת לסיר. מערבבים מעל חום בינוני עד פודינג מתעבה ועלים נתיב על גב כף כאשר האצבע נמשך על פני, על 4 דקות (לא להרתיח). מסננים לקערה. מקררים פודינג עד קר, על 3 שעות.
מניחים אפרסקים, סירופ תירס, ו 1/4 כוס סוכר בסיר בינוני. מערבבים מעל חום בינוני עד אפרסקים מחוממים דרך, על 4 דקות. מחית פירה גס. מגניב לגמרי. מערבבים לתוך פודינג יחד עם וניל 1/2 כוס שמנת.
עיבוד פודינג במכונת גלידה על פי הוראות היצרן. (גלידה יכולה להתבצע 3 ימים קדימה. כיסוי להקפיא.)
מערבבים את כל החומרים בקערה בינונית.
בואו לעמוד 10 דקות עד 1 שעה, משליך מדי פעם.