גלידת קרמל בירה
גלידת קרמל בירה יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. והוא יספק כ 16 מנות. מנה אחת מכילה 235 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 16 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום האב. גשו לסופר וקנו סוכר, מלח כשר, חלב ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו בירה בלילת קרפים כתומים עם רוטב קרמל בירה, עוגיות תות וגלידת שמנת, ו גלידת אבוקדו (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר כבד תחתית, סוכר חום, רטוב עם שתי כפות מים, על גבוה.
בואו להמס סוכר, בועה, ו caramelize undisturbed עד שהוא מגיע ענבר עשיר, כהה, סיבוב המחבת כדי למנוע כתמים חמים.
תן לעשן סוכר במשך 3 שניות, ולאחר מכן לערבב במהירות חמאה ולהפוך את החום לנמוך.
כאשר החמאה משולבת באופן מלא, מערבבים לאט שמנת וחלב. סוכר יהיה קיטור ובועה. אם הסוכר תופס, מערבבים על אש נמוכה וזה יהיה להתמוסס לחלוטין לתוך חלב.
בקערה גדולה, להקציף חלמונים עד משולב היטב.
מוסיפים על תערובת חלב 2/3 כוס חלמון מצקת אחת בכל פעם, לטאטא כל הזמן, ולאחר מכן לטאטא תערובת חלמון בחזרה לסיר. מבשלים על אש נמוכה, ערבוב לעתים קרובות, עד פודינג מתעבה כדי לצפות את החלק האחורי של כף אצבע סחוב משאיר קו נקי.
הסר מחום ומערבבים בירה, ולאחר מכן להוסיף מלח במרווחים קטנים לפי הטעם. פודינג הוא מלוח היטב כאשר יש לו טעם חד במיוחד, לא רק מתיקות שרופה. מסננים לתוך מיכל וצינה לילה. למחרת, נטישה על פי הוראות היצרן. להחזיר גלידה למקפיא לפחות 2 שעות, כך שהוא יכול להצטבר.