גלידת תאנה טרייה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל גלידה תאנה טרי. מנה אחת מכילה 728 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 32 גרם שומן. מתאים ל-3 מנות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם תאנים, סוכר, מיץ לימוןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור קיץ. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. נסו עוגיות תות וגלידת שמנת, גלידת אבוקדו, ו גלידת עוגת גבינה בטעם תות (מתכונים דומים).
הוראות
הסר את קצות הגבעול הקשים מן התאנים, ולאחר מכן לחתוך כל תאנה ל 8 חתיכות.
שים את התאנים במדיום, סיר לא מגיב עם המים, ואת לגרוב את הלימון ישירות לתוך הסיר. מכסים ומבשלים מעל חום בינוני, ערבוב מדי פעם, עד התאנים מכרז, 8 עד 10 דקות.
הסר את המכסה, להוסיף את הסוכר, ולהמשיך לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד התאנים הם עקביות jamlike.
הסר מהחום ולתת מגניב לטמפרטורת החדר. לאחר מגניב, purée את ממרח התאנה בבלנדר או מעבד מזון עם קרם ומיץ לימון. לטעום, ואז להוסיף עוד מיץ לימון אם תרצה.
צנן את התערובת ביסודיות, ואז להקפיא אותו במכונת הגלידה שלך על פי הוראות היצרן.