קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 20 דק.
מנות2
ציון בריאות9
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםקינוח
אירועיםקיץ
מגזין

גלידת תירס מתוק

גלידת תירס מתוק
גלידת תירס מתוק היא מתכון ללא גלוטן עם 2 מנות. חלק אחד מהמנה הזו מכיל כ -17 גרם חלבון , 44 גרם שומן , ובסך הכל 899 קלוריות . , מתכון זה מכסה 20% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד מצא את המתכון הזה כטעים ומשביע. ניתן ליהנות ממנו בכל עת, אבל הוא טוב במיוחד לקיץ . מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 3 שעות ו-20 דקות . זה עובד היטב כקינוח במחיר סביר. המתכון הזה מ- Foodnetwork דורש תירס, חלמונים, סוכר ושמנת. בסך הכל, מתכון זה זוכה לציון ספונקולרי של 0% . מתכונים דומים: איך להכין גלידה ללא מכונת גלידה , מאפינס תירס עם תירס טרי וכופתאות תירס, בצל ירוק וקוטיג'ה במרק תירס קוקוס .

הוראות

1
מקציפים את התירס, חצי-חצי, שמנת חמוצה, סוכר ווניל בסיר בינוני ומביאים לרתיחה על אש בינונית. טורפים קלות את החלמונים בקערה בינונית. טורפים באיטיות כ-1/4 כוס מתערובת התירס החמה לתוך החלמונים הטרופים, ואז יוצקים לסיר ומחזירים לאש בינונית. מבשלים תוך כדי ערבוב מתמיד בכף עץ עד שהתערובת מסמיכה ומצפה את הכף, כ-5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חצי וחציחצי וחצי
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכךבצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מעבירים את הרפרפת החמה לבלנדר ומערבבים עד לקבלת מרקם חלק (לשמור את מכסה המילוי פתוח מעט כדי לתת לאדים לצאת). מסננים את הרפרפת דרך מסננת דקיקה לתוך קערה גדולה; להשליך את המוצקים. מערבבים לעתים קרובות עד שהתערובת מתקררת לטמפרטורת החדר. לחץ קלות על ניילון נצמד ישירות אל פני השטח של הרפרפת כדי למנוע היווצרות עור. מצננים עד קר, כ-3 שעות. (לקירור מהיר יותר, הנח את קערת הרפרפת בקערת מי קרח וערבבו עד שהן קרה.)
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מקפיאים את הרפרפת הקרה במכונת גלידה לפי הוראות היצרן.
מרכיבים שתצטרך
גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מכונת גלידהמכונת גלידה
4
מעבירים לכלי אטום ומקפיאים עד להתייצבות, 2-3 שעות.
5
גורפים את הגלידה לקערות. למעלה עם תירס קרמל או שפריץ של בורבון, אם רוצים.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות חתיכות ריס, מחולקות1-1/4 כוסות חתיכות ריס, מחולקות
גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)
וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
צילום של קאנג קים