קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות10
ציון בריאות1
דיאטותללא לקטוז
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

גליל ג'לי עטור פרסים

גליל ג'לי עטור פרסים
אם אתה רוצה להוסיף עוד חלב חינם מתכונים לאוסף שלך, עטורת הפרסים ג'לי רול יכול להיות מתכון שאתה צריך לנסות. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 5 גרם חלבון, 3 גרם שומן, ובסך הכל 254 קלוריות. מתכון זה משמש 10. המתכון הזה מכסה 6% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. לא הרבה אנשים באמת אהבו את הקינוח הזה. 1 אדם התרשם מתכון זה. אם יש לכם אבקת אפייה, סוכר, מים וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני גרוע למדי של 14%. מתכונים דומים: עוגיות סוכר קינמון עטורות פרסים, עוגיות סוכר קינמון עטורות פרסים, ו עוגיות ערבוביה זוכות בפרס.

הוראות

1
מניחים חלבוני ביצה בקערה גדולה; תן לעמוד בטמפרטורת החדר למשך 30 דקות. מרפדים 15 על 10 על 1 אינץ ' משומן. תבנית אפייה בנייר שעווה; משמנים את הנייר ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
מחממים תנור ל-350 זָהוּב. בקערה גדולה מקציפים חלמונים ומים במהירות גבוהה 5 דקות או עד לקבלת צבע סמיך ולימון. מקציפים בהדרגה 1 כוס סוכר. מערבבים תמציות. מנפים קמח, אבקת אפייה ומלח יחד פעמיים; מוסיפים בהדרגה לתערובת החלמון ומערבבים היטב (הבלילה תהיה עבה מאוד).
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים טריים או קפואים פרוסיםאפרסקים טריים או קפואים פרוסים
זנים של פטריותזנים של פטריות
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
קליפות מלימוןקליפות מלימון
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
3
מוסיפים קרם אבנית לחלבוני ביצה; עם מכות נקיות מקציפים על בינוני עד שנוצרות פסגות רכות. מוסיפים בהדרגה את יתרת הסוכר, 1 כף בכל פעם, ומקציפים גבוה לאחר כל הוספה עד להמסת הסוכר. המשך להקציף עד שנוצרות פסגות מבריקות רכות. מקפלים רבע מהחלבונים לבלילה ואז מקפלים פנימה את החלבונים שנותרו.
מרכיבים שתצטרך
קרם טרטרקרם טרטר
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
4
מורחים באופן שווה לתוך מחבת מוכנה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
אופים 15-18 דקות או עד שהעוגה קופצת לאחור כשנוגעים בה קלות. מגניב 5 דקות. הפוך על מגבת מטבח מאובקת בסוכר של קונדיטורים. קלף בעדינות נייר שעווה.
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסיםל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
מגלגלים עוגה בסגנון ג ' לי רול מגבת, החל בצד קצר. מצננים לחלוטין על רשת. לפרוש עוגה; להתפשט באופן שווה עם ג ' לי.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים
7
מגלגלים; אבק עם סוכר של קונדיטורים.
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסיםל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות

יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti

ג ' לי רול בתפריט? נסה להתאים עם שמנת שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי, וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. שרי קרם האחוזה של נ.ו. ג ' ונסון עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
ג ' ונסון ן קרם שרי
ג ' ונסון ן קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. נקי שנמשך גימור. טוב עכשיו אבל יתגמל את אלה שיאפשרו לו להזדקן"". משקה מועדף לפני הארוחה. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. נפלא גם בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ב""בסגנון איטלקי"". "