גלילי בקר איטלקיים
מתכון לחמניות בקר איטלקי מוכן תוך כ 48 דקות, והוא בהחלט מצוין ללא גלוטן וקמאיות ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. מנה זו מכילה סביב 29 גרם חלבון 8 גרם של שומן, וסך הכל 225 קלוריות. והוא יספק כ 2 מנות. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם בשר חזיר, פטרוזיליה שטוחה, עגבניותוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו בקר איטלקי על לחמניות, Rouladen בשר בקר (לחמניות בקר גרמניות ממולאות חמוצים ובייקון ) , ו כריכי בשר איטיים מבושלים איטלקיים או פפרונצ'יני ביף (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים סטייקים בין 2 יריעות של פלסטיק כבד לעטוף, ו לשטח עד עובי 1/2 אינץ', באמצעות פטיש בשר או מערוך.
שלב בשר חזיר ו -5 המרכיבים הבאים בקערה קטנה, ערבוב טוב.
מורחים תערובת חזיר באופן שווה על סטייקים, משאיר גבול 1/2 אינץ ' על כל אחד.
מגלגלים את כל סטייק, אופנה ג ' לירול, החל בצד הקצר; מאובטח עם מחרוזת כבדה.
מעיל מחבת nonstick קטנה עם ספריי בישול.
מניחים מעל חום בינוני עד חם; מוסיפים בצל, ו לטגן 3 דקות.
מוסיפים לחמניות בקר; מבשלים עד השחמה מכל הצדדים.
מוסיפים עגבניות, יין ומרק בקר. מביאים לרתיחה; מכסים, מפחיתים חום, ומבשלים 40 עד 45 דקות או עד הבשר רך.
הסר לחמניות צלחות חמות; תערובת רוטב עגבניות כפית על לחמניות.
מקשטים עם עלי בזיליקום, אם תרצה.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות Castello di Monsanto Il Poggio קיאנטי Classico Riserva. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 40 דולר לבקבוק.
![Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva]()
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
נולד בכרם "Il Poggio" (5.5 חה, 310 מטרים a.s.l.) שממנו בשנת 1962, זה לקח את שמו: זהו Cru קלאנטי הראשון Classico. עשוי 90% Sangiovese ו 7% Canaiolo ו 3% Colorino, זה הגילאים 20 חודשים בחביות עץ אלון צרפתי. היום הוא מייצג את המוצר היוקרתי ביותר של החברה, מוערך בכל רחבי העולם. הוא מיוצר רק בצירים הטובים ביותר. החברה בחרה לשמור כמות ניכרת של בקבוקי יין זה במרתף להיות הארכיון הקבוע, מסוגל לספר את ההיסטוריה של Castello di Monsanto