גלילי זנגביל
גלילי זנגביל הוא צמחוני ומספק כ 50 מנות. יש קינוח זה 142 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 7g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם חמאה, קמח, חמאה וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג המולד. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מדהים spoonacular ציון של 10%. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : גלילי זנגביל, עוגיות זנגביל M & M ברים עם זנגביל מ '& מ ' חמאה, ו עוגת זנגביל עם ציפוי זנגביל שמנת.
הוראות
כדי לעשות בצק זנגביל: בקערה, עם מיקסר חשמלי על מהירות גבוהה, להכות חמאה, סוכר חום, דבשה עד חלקה. הכה בחלמון ביצה עד מעורבב היטב, גירוד למטה הצדדים של קערה לפי הצורך. בקערה אחרת, מערבבים קמח, זנגביל, קינמון, אגוז מוסקט, ציפורן, סודה לשתייה ומלח. עם מיקסר על מהירות נמוכה, לנצח תערובת קמח לתוך תערובת חמאה עד מעורבב היטב. לעטוף בצק בניילון נצמד ולשטח מעט; צמרמורת עד מוצק אבל גמיש, על 1 שעה (או להקפיא במשך 30 דקות).
כדי להפוך בצק רגיל: בקערה, עם מיקסר חשמלי במהירות גבוהה, להכות חמאה וסוכר מגורען עד חלקה. הכה בביצה ווניל עד מעורבב היטב, גירוד למטה הצדדים של קערה לפי הצורך. בקערה אחרת, מערבבים קמח, סודה לשתייה ומלח. עם מיקסר על מהירות נמוכה, לנצח תערובת קמח לתוך תערובת חמאה עד מעורבב היטב. לעטוף בצק בניילון נצמד ולשטח מעט; צ ' יל כמפורט לעיל.
לפתוח בצק. עם מערוך מקור קל, על גיליון מקומח קלות של נייר שעווה, מגלגלים בצק זנגביל לתוך מלבן 12 על ידי 15 אינץ'. בצק מחליק, על נייר שעווה, על תבנית אפייה בגודל 12 על 15 אינץ'. חזור על לגלגל בצק רגיל; לקרר את שני המלבנים עד המשרד למגע אבל עדיין גמיש, על 10 דקות.
בזהירות להפוך את הבצק זנגביל מעל הבצק הרגיל, הזדנבות קצוות באופן שווה ככל האפשר.
הסר נייר שעווה מעל בצק זנגביל. עם סכין חדה, לחתוך מלבן חצי לאורכו לעשות שני 6 על ידי 15 אינץ ' מלבנים.
העברת אחד המלבנים לגיליון אחר של נייר שעווה.
החל בקצה ארוך של מלבן אחד, להרים נייר שעווה לגלגל ענפים לתוך גליל הדוק, אפילו (אם סדקים בצק במקום מתגלגל בקלות, לתת לעמוד על 10 דקות כדי לרכך מעט). חזור לגלגל מלבן אחר. גלישת גלילי פלסטיק לעטוף להקפיא עד המשרד, על 30 דקות.
לפתוח לחמניות וחותכים לרוחב לכדורים בעובי 1/2 אינץ'.
להניח עוגיות שטוחות, 1 אינץ 'זה מזה, על חמאה או בישול קלף מרופד 12 על ידי 15 אינץ' אפייה גיליונות.
אופים עוגיות בתנור 325 עד הקצוות רק מתחילים חום, 15 עד 20 דקות; אם אפיית יותר מחבת אחת בכל פעם, להחליף עמדות מחבת באמצע דרך האפייה. עם מרית רחבה, להעביר גלגלי שיניים למדפים להתקרר לחלוטין.