גלילי חצילים ממולאים בגבינה
גלילי חצילים ממולאים בגבינה הם ללא גלוטן, ראשוני וצמחוני ומספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה סביב 14 גרם חלבון 18 גרם של שומן, וסך הכל 259 קלוריות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מלח כשר, רוטב מרינרה בבקבוק, שמן זית ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זמן הכנת המתכון כ 58 דקות. מתכונים דומים: לחמניות שום ממולאות בגבינה, גבינה מלאה שלוש לחמניות ארוחת ערב גבינה, ו גבינת עיזים ממולאים חצילים לחמניות - 3 נקודות.
הוראות
חותכים חצילים לאורכו לפרוסות 8 (בעובי 1/4 אינץ').
מעיל תבנית אפייה גדולה עם ספריי בישול.
מניחים פרוסות חצילים על מחבת; פרוסות מברשת עם שמן זית, ומפזרים מלח ופלפל.
אופים ב 450 במשך 12 דקות או עד מכרז; לכסות ולשמור חם.
הפחת את טמפרטורת התנור ל-37
מורחים רוטב 2/3 כוס בתבנית אפייה מרובעת 8 אינץ ' מצופה בתרסיס בישול.
מערבבים גבינת ריקוטה, גבינת עיזים ופטרוזיליה בקערה קטנה.
מורחים 2 כפות תערובת ריקוטה על כל פרוסת חצילים.
מגלגלים פרוסות, ומניחים, צדי התפר למטה, בצלחת. כפית שנותרה 1/3 כוס רוטב באופן שווה על לחמניות, ומפזרים גבינת מוצרלה. מכסים ואופים ב 375 במשך 25 דקות; לחשוף ולאפות נוספים 5 דקות או עד גבינה הוא השחמה תוססת.