גלילי פטל
גלילי פטל עשויים להיות רק המתאבן שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 73 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 4g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 54 מנות סועדים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לכם ריבת פטל, חמאה, קמחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: גלגלי שיניים אגוז פטל, גלילי פטל, ו גלגלי רוח תאנים.
הוראות
עם מיקסר חשמלי, להכות את החמאה, גבינת שמנת, וסוכר מגורען עד רכות.
מערבבים בוניל. בהדרגה להוסיף את הקמח, ערבוב עד רק incorporated.הפוך את הבצק על משטח עבודה משוריין ולשים אותו בעדינות 2 עד 3 פעמים, רק כדי להביא אותו יחד. טופס את הבצק לשני ריבועים בעובי 1 אינץ'. לעטוף בניילון נצמד ולאוורר במשך 1 שעה.על פיסת קלף מקומטת קלות, מגלגלים אחת משבצות הבצק למלבן בגודל 9 על 12 אינץ'.
חותכים את הבצק לרוחב לשלישים, מה שהופך שלושה מלבנים 9 על 4 אינץ'. החל מהצד הארוך של כל מלבן, להתגלגל לתוך יומני. לעטוף בנייר שעווה לקרר עד המשרד, 30 דקות. חזור עם הבצק הנותר.
תנור חום ל 350 F. לחתוך את יומני לחתיכות 1 אינץ 'שטח 1 1/2 אינץ' זה מזה על גיליונות אפייה מצופה קלף.
מברשת עם הביצה ומפזרים את הסוכר turbinado.
אופים עד הזהב, 20-25 minutes.To לעטוף: צנצנת שימורים זכוכית 32-אונקיה יהיה להחזיק בקפידה 2 תריסר גלגל תנופה. ניתן לנגן את ערכת הנושא הדו-גונית של העוגיות עם סרט מפוספס קשור סביב הפה של הצנצנת ודבק צבעוני bow.To להקפיא: במקום לקרר את היומנים, להקפיא אותם עד 2 חודשים. כדי לאפות, בצע את הוראות המתכון, חיתוך ואפייה של הבצק מ קפוא, ולהשתמש בקצה העליון של טווח הזמן.