גלילי שמרים פעמיים Whammie
מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 679 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 17 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתאים ל-5 מנות. אם יש לכם מלח, סוכר מגורען, קמח לחםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. מתכונים דומים: גלילי שמרים, גלילי שמרים יוגורט, ו גלילי שמרים מיושנים.
הוראות
הסר ושמור 1 כף סוכר. מבשלים סוכר שנותר, 1/3 כוס חמאה, הבא 3 מרכיבים בסיר בינוני על חום בינוני-נמוך, ערבוב כל הזמן, עד חמאה נמס. מגניב עד 11
מערבבים יחד שמרים, בירה, ושמורות 1 כף סוכר בכוס מדידה נוזלית 2 כוס; בואו לעמוד 5 דקות.
מערבבים תערובת חלב ותערובת שמרים בקערה גדולה; מערבבים בביצה. מערבבים בהדרגה 4 כוסות קמח כדי ליצור בצק. (הבצק יהיה נוקשה מאוד.)
להפוך את הבצק על משטח מקומח קלות, ללוש, הוספת קמח נוסף (עד 1/2 כוס) לפי הצורך, עד חלקה ואלסטית (כ 6 עד 8 דקות).
מניחים בקערה מצופה ספריי בישול, הופך מעיל העליון של הבצק. לכסות ולתת לעלות במקום חם (85), ללא טיוטות, 1 שעה או עד הוכפל בתפזורת.
מחבתות מאפין עם ספריי בישול. אגרוף בצק למטה, ולעצב בצק לתוך 36 (1 אינץ') כדורים.
מניחים 3 כדורי בצק בכל כוס מאפין. (לטפל בבצק מעט ככל האפשר כדי למנוע לישה יתר.) לכסות ולתת לעלות במקום חם, ללא טיוטות, 1 שעה.
אופים ב 350 במשך 15 עד 18 דקות או עד הזהב.
מניחים טפיחה קטנה של חמאה על גבי כל גליל לאחר האפייה 5 דקות, או מברשת עם חמאה מומסת לאחר האפייה, אם תרצה.