Gazpacho דורש בערך 20 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא יספק כ 20 מנות. מנה זו מכילה סביב 1 גר' של חלבון, 0 גרם של שומן, וסך הכל 29 קלוריות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זה עובד טוב כמו מרק. אם יש לכם קישוט: ועגבניות תינוק, מלפפונים, קליפת לימון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יהיה להיט בחג הקיץ שלך. , שהוא מוצק. נסו Gazpacho עם מיין לובסטר: Gazpacho con Bogavante, גספצ'ו לבן (Gazpacho Blanco), ו גספצ'ו (מתכונים דומים).
הוראות
1
לקלף עגבניות ומלפפונים.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 אונקיות. ג'ין
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
2
חותכים עגבניות, מלפפונים, פלפלים, ובצל לרבעים.
מרכיבים שתצטרך
אטריות ריגטוני מיובשות
1-1/2 אונקיות. ג'ין
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
20 פרוסות זוקיני דקות
3
הסר ולהשליך מלפפון זרעי פלפל.
מרכיבים שתצטרך
אטריות ריגטוני מיובשות
1-1/2 אונקיות. ג'ין
4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)
4
ירקות תהליך, פלפל חלפיניו, ושום בבלנדר או מעבד מזון עד כמעט חלקה, לעצור כדי לגרד את הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
12 פלפלי ג'לפנו (בערך 3 אינץ' כל אחד)
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
צרור תרד טרי (בערך
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
5
העברת תערובת לקערה גדולה, ומערבבים מיץ ירקות הבא 6 מרכיבים. כיסוי וצינה, ערבוב לעתים קרובות, 8 שעות.