גספצ'ו
Gazpacho יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון המרק שלך. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון טבעוני זה יש 334 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 16 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם מלפפון, בצל, שמן זית באיכות גבוההוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה מושלם עבור קיץ. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -30 דקות. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: Gazpacho עם מיין לובסטר: Gazpacho con Bogavante, גספצ'ו לבן (Gazpacho Blanco), ו גספצ'ו.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
משרים את הלחם, בקערה בינונית של מים כדי לרכך, על 15 עד 20 דקות. לסחוט את המים העודפים ולמקם בקערה גדולה. קוצצים גס את העגבניות, 2/3 של המלפפון, 1/2 הבצל, ו 1/2 הפלפל ולהוסיף ללחם.
מוסיפים את השום, מתבלים במלח, וטפטוף בשמן זית.
מערבבים לשלב ולתת לשבת במשך כ 20 עד 30 דקות כדי לאפשר את הטעמים להתחתן ולתת את המלח למשוך קצת לחות מהעגבניות.
בינתיים, לקישוט, קוביות המלפפון שנותר, בצל ופלפל ירוק לקוביות 1/4 אינץ ' מושלם ושמורה.
עבודה בקבוצות, מחית את תערובת עגבניות / לחם בבלנדר עם חומץ. מערבבים במיץ עגבניות כדי לשחרר את התערובת, במידת הצורך.
הסר מרק לקערה גדולה ומערבבים כ 1/2 כוס שמן זית באיכות גבוהה. טעם למלח ולהוסיף יותר, במידת הצורך.
מגישים קר garnished עם מלפפון חתוך, פלפל ובצל.
טפטוף עם קצת יותר שמן זית, אם תרצה.