גספצ'ו עם עגבניות קלויות ופלפלים
גספצ'ו עם עגבניות קלויות ופלפלים יכול להיות רק המרק שאתה מחפש. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 2 גר' של חלבון, 1 גרם של שומן, וסך הכל 47 קלוריות. זה יהיה להיט בחג הקיץ שלך. מתכון זה מ blog.fatfreevegan.com יש 1 אוהדים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב טבעוני דיאט. אם יש לכם לחם בן יום, פלפל, רוטב פלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. נסו ירושה עגבניות Gazpacho עם פלפלים קלויים Poblano, קישואים קלויים, עגבניות ופלפלים, ו פלפלים אדומים קלויים וסלט עגבניות (מתכונים דומים).
הוראות
הסר אותו מהתנור ומניח אותו בשקית נייר או לאטום אותו במיכל אחסון עד שהוא מגניב מספיק כדי לטפל. לקלף את העור, להשליך את הזרעים ואת גזע, לחתוך אותו לשניים. ברגע העגבניות מגניב, לשים אותם בבלנדר. (הערה: אם השתמשת עגבניות גדולות יותר, ראשית להסיר את הליבה ולחתוך אותם בערך.)
מוסיפים חצי פלפל וחצי מלפפון, לחתוך לחתיכות. הניחו בצד את הפלפל והמלפפון הנותרים.
מוסיפים את כל שאר החומרים, למעט קוביות קרח, ומחית עד שהירקות קצוצים דק. מקררים עד שמצוננים. כאשר מוכן לשרת, דק קוצצים את פלפל הנותרים מלפפון ולהוסיף אותו gazpacho.
מגישים קערות בודדות או משקפיים עם קוביית קרח בכל